Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vannak olyan lnyok akik nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lnyok akik nem akarják házasság előtt elveszíteni?

Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 19:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

lehet hülye vagyok, de azért én sajnálom az ilyen lányokat valamilyen szinten, mert ha az akkor már férjükkel mégse lesz jó, akkor jön a válás meg minden :/

na meg nem mondom hogy nem léteznek, de fiúból nagyon kevés van aki szintén így gondolja

2016. aug. 15. 21:03
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem hulyeseg megvonnia magatol egy egeszseges felnott embernek az egyik legalapvetobb emberi oromforrast, ez annyira elemi mint az eves, ivas stb

Olyan furcsa szamomra hogy valaki erre bunkent vagy felmagasztalt dologkent tekint. A szex jo, ha az ember megtalalja az egyensulyt benne es a megfelelo partnert hozza, ez nem karos szenvedely sot egeszseges. Szoval szexelj, ne haboruzz :)

2016. aug. 16. 14:33
 13/13 anonim válasza:
Én vallásos vagyok, de a szigorúbb dolgokat nem mindig, vagy nem igazán tartom be. Fogalmam sincs hogy lesz, szerintem nem fogok vele várni.
2016. szept. 1. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!