Mit fog szólni a barátom, ha házasságig nem szeretném elveszíteni a szüzességemet?
Nekem biztos nem kéne ilyen csaj.
Az a része viszont tetszik,hogy nem ribi.
Én örülnék neki.
Sajnos a legtöbb fiú nem örül neki. A szex kell nekik nagyon, az élvezkedés, a saját önző élvezetük, ami fontosabb, mint egy életre szóló kapcsolat és a család.
De minél hamarabb jöjjön szóba, mert nem feltétlen fogad el egy ilyen vallási marhaságot. Attól, hogy az a nászéjszaka, nem azt jelenti, hogy úgy kéne összeházasodnotok, hogy még sose voltatok ágyban együtt. Nem tudjátok, működtök-e együtt, tudtok-e igazán nagy örömet szerezni egymásnak, és komolyan egyhangúvá tehet egy házasságot, ha leaglább az egyik fél értékelné a változatos hancúrozást, Te meg a nászéjszakától kezdve hajlandó leszel mint asszonyi kötelességeid egyikét, néha szétrakni a lábad.
Nagyon érződik, hogy problémáim vannak ezzel a marhasággal?:)))
Mit fog szólni?
Nagy valószínűséggel semmit! Mert nem fog addig várni!
Nem trollkodok meg minden de csak gondold végig egy picit!!!
-Hosszú udvarlás 1-2 év
-Drága házasságkötés lagzi meg minden te lehet elvárod hogy mindenből a leg fullosabb legyen= pénz,pénz,pénz
-Nászéjszaka! Hú de jó! Hurrá!
-Na és most jön a csavar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Mi van akkor ha kettőtök között nem működik a szex?????????
-Én megmondom! Mivel hatalmas munkát igényel egy kapcsolat mindkét féltől hogy működjön.
-Nagy eséllyel alá fogod írni a válási papírokat mert lelkibeteg lehetsz és lehet itt fogod feltenni a kérdést hogy borzasztó az életem mit csináljak!
Szóval én kívánom neked hogy találd meg a herceget fehér lovon meg minden de az a világ már kicsit elmúlt!!!!
Összejön a pasi egy nővel ősszebútoroznak Ha nem működik valami akkor mindenki továbbáll. És ennyi! Ez van a mai világban nem pedig a kisherceg, a királylánnyal.
A sok dugógép lepontozott. De engem nem érdekel.
Végülis ők tudják, a szex a fontosabb-e, vagy hogy normális, kiegyensúlyozott kapcsolat legyen majd és normális család, gyerekekkel, akik egészséges családban nőnek fel. Mert amit a kérdező ír, az egyáltalán nem zárja ki az utóbbit, de egyes hímek képtelenek lennének 1-2 évet várni, akkor is, ha utána normális, kiegyensúlyozott házas élet lenne.
Sok házasság végződik válással, ezek 90%-ában bizonyára házasság előtt lefeküdtek egymással. Tehát nem az ront el egy normális házasságot, ha valakik nem fekszenek le egymással házasság előtt.
Ne aggódj! Ha nem jön be neki a dolog, meg is érdemli, majd talál valaki olyat, aki meg is csalja. Én értékelem a szándékodat, és biztos fogsz normális férfit találni, akinek a hosszú távú dolgok a fontosabbak, mert nem csak a holnapig képes látni.
Régen valóban így volt, de régen a nők nagy része frusztráltan élte le az életét a férje mellett, mert egyrészt a pasit nem érdekelte az öröme, másrészt meg ő maga sem tudta, hogy mit szeretne és hogyan- így meg nyilván a másiknak sincs esélye örömet okozni.
Nem az a lényeg, hogy mindenki mindenkivel. Ha úgy érzed, vele el tudnád képzelni a dolgot, akkor minek várni a házasságig? Amúgy, a nászéjszakán általában a pár nem hogy nem szexel, de jellemzően még szuszogni is alig szuszog, amilyen lagzikat szoktak manapság tartani...
De igen, én is azt vallom, hogy a szex túl fontos összetevője egy kapcsolatnak ahhoz, hogy ne teszteljük le ilyen fontos döntés előtt. Persze, ott van a szerelem, a ragaszkodás meg minden, de a rossz szex közvetve igenis tönkre tudja tenni a kapcsolatokat. Arra meg semmi garancia, hogy az első partnered megad mindent, amire valaha is vágyhatnál.
De mindez csak akkor releváns, ha a barátod elfogadja ezt a kijelentésed. Nem ismerem, és azt sem tudom, hány évesek vagytok (felteszem, még nagyon fiatalok), de van egy olyan érzésem, hogy nehéz dolog manapság olyan tizen-huszonévest találni, legyen fiú vagy lány, aki veled és nem velem ért egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!