Mit fog szólni a barátom, ha házasságig nem szeretném elveszíteni a szüzességemet?

Én mikor megkérdeztem a barátomat, hogy mit szólna ha addig akarnék várni azt mondta, hogy tenne azért, hogy önakaratból kívánjam és ellentmondjak az elveimnek. A másik meg hogy mellette úgyse bírnám ki.
Teljesen igaz, mert a 17. szülinapomat sem bírtam megvárni annyira oda voltam érte.
Amúgy meg nincs ezzel semmi gond, szerintem nem lesz neki gond, mert ha szeret tudja, hogy egyszer úgyis az övé leszel és még az is lehet, hogy ha ilyen megértő fiút találsz, akkor te sem fogod addig bírni. ;). Persze utána meg majd összeházasodtok.
:)

13. Ès mi van ha a palija vágyik rá és mondjuk kiderül hogy a csaj katasztröfa az ágyban akkor mi lessz.akármit mondasz a szex fontos.
Amúgy ha szereti akkor tényleg megvárja de a szex megmenthet és végezhet egy kapcsolattal.

Utolsó: ott, ahol a szex nem működik, idővel más sem fog. Mármint, persze, boldogság meg szerelem, de a felek egyszerűen nem illenek össze szexuálisan- az egyik többször/kevesebbszer akarja, durvábban vagy éppen gyengédebben, stb, stb, persze, vannak olyan dolgok, amikben kompromisszumot lehet kötni, de az ilyesmi általában csak rövid ideig tart. És igen, jön aztán az, hogy frusztráltak lesznek a felek a kielégületlenségtől, hogy az intimitás nem az igazi (persze, azt másban is meg lehet élni, de azért mégis), a szerelem idővel csökken, inkább barátság lesz, megcsalják egymást, és közben meg élnek egymás mellett, mint a lakótársak. Ugyan lehetnek egyéb problémák is, amik miatt szakítanak/elválnak az emberek, szó se róla, de a rossz szex szinte 100%, hogy utána a későbbiekben rossz kapcsolatot is eredményez. És miért növelnéd a szakításhoz vezető rizikófaktorokat még eggyel, ha ez pont egy könnyedén megoldható valami?
Nem véletlen, hogy amúgy házasság előtt szinte mindenki(az értelmesebbje) már egy ideje együtt is él egy ideig, hogy ha valami kiütközik probléma, amivel egyszerűen nem tudnak megbirkózni, az még a házasság előtt derüljön ki. Én személy szerint sosem mennék úgy férjhez, hogy nem "teszteltem le" majdnem minden lehetséges élethelyzetet korábban (oké, nyilván a házasság utánra tervezett dolgok, mint a baba meg hasonlók az nem képezi "teszt" tágyát), hogyan bírja a stresszt, mi történik, ha nem mosogatok el, mittudomén, milyen vele úgy általában együtt élni és milyen lenne a házas élet úgy önmagában. Ebbe pedig a szex is elég szervesen beletartozik. Inkább még az elején derüljön ki, ha valami nem működik, és valami miatt szinte tuti, hogy szét fogunk menni, mint egy 2 milliós lagzi és egy legalább ugyanennyibe kerülő nászút után. Nem is beszélve a közös házat meg az ilyesmit.
Mindig jöhetnek az életben olyan faktorok, amiket előre nem tudsz sem bejósolni, sem elkerülni, de amiket meg tudsz, azokat miért ne tennéd? Most az egy dolog, hogy a páromnak 2 gyerek és 20 év házasság után jut eszébe, hogy ő meleg, vagy a titkárnő Julcsikát szereti igazából, és mégis inkább vele akarja leélni az életét, de ez bárkivel előfordulhat. Ha viszont azon megyünk szét (közvetve, nyilván nem direkt), mert ő félévente egyszer, én meg naponta kétszer vágyom a szexre, akkor az valahol az én hibám is, hiszen ha előre tudom, valószínűleg nem megyek bele még csak kapcsolatba sem vele, nemhogy egy házasságba.
10es voltam talán.

Szokták mondani: "a külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol". Ebben van igazság.
Ha az az álmod, hogy akivel elveszíted ahhoz is menj hozzá, akkor alapozz meg komolyan egy kapcsolatot és csak akkor feküdj le vele, ha a hasad görcsöl amiatt, mert nem lehetsz az övé.
Ha a házasságig várni akarsz és érzed ezt az érzést akkor nem fogod kibírni. Szerintem ha egy darabon már összemelegedtetek nehéz eleve szétválni ha nem jó a szex, ez egy lassú, leépítő folyamat, de jobb kapcsolatban mint házasságban.
Szép dolog az elved, csak olyat is kell találni, akivel tutira passzoltok.
Ismerős Jehova tanúja, nem érhetett a barátjához házasság előtt, de kíváncsi volt mekkora neki, ezért mikor strandra mentek azt lesegette. A bizonytalanság. És így nem lehet kapcsolatban lenni.
Vagy másik opció, hogy 20 évesen férjhez mész és akkor nem kell várnod arra, hogy talán csak 25 éves korod után veszíted el.
A nászéjszaka csak egy szimbólum. Semmivel sem lesz élvezetesebb a szeretkezés, csak mert kijelölt napon csináljátok. Ez pont akkor a legjobb ha spontán jön, ha nem tervezitek előre napra pontosra.
Nekem is pettingnek indult, de végül nem bírtuk tovább és megtörtént. Tökéletes volt, pont a pillanatnak megfelelő, de lehet ha betábláztuk volna, kevésbé lett volna jó.
Fontos, hogy fiatalon is boldognak kell lenni és ha van egy barátod akit szeretsz, akkor úgy élvezetes az élet ha tudtok néhanapján szeretkezni. Feldobja az embert és boldogsághormont termel.
Másrészről pedig neked is boldogabb lenne az életed, ha szórakoznál még házasság előtt. Ez legyen csak egy fiúval, de ne pazarolj időt a szexuális boldogságból sem és mondom ne csak akkor veszítsd el, mikor utána gyereket is válasz majd lassan. Élvezni kell a szeretkezést, főleg addig a legjobban míg nincs baba, mert utána nehézkes lesz megoldani, nem lehet csak amikor akartok, meg kell várni azt a napszakaszt mikor a baba már alszik.
Ezeket mérlegelve szerintem te is rájössz, hogy szép az elved, de ha nem akar működni nálad, akkor nem kell erőltetni. És ha akad egy fiú aki tökéletes, ne várattasd meg, ha tényleg olyan akkor később majd feleségül vesz. Csak építs egy alapot, hogy ezeket mint tudd róla még az első előtt.

@13
Man...
az egészben az a legelképesztőbb, hogy sosem fogod megérteni, hogy mennyire, de mennyire komolytalanok az elképzeléseid.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!