Mit fog szólni a barátom, ha házasságig nem szeretném elveszíteni a szüzességemet?

Update:
Szóval, lányok, van ilyen srác. A mai világban a csapból is az ellenkezője folyik, de van. És sose érezzétek úgy, hogy tartoztok valakinek ennyivel, ti vagytok a legfontosabbak és az a fiú, aki igazán szeret max megvárja, amíg te azt mondod, hogy mégse szeretnéd, de nem erőltet semmit. Igen, pl vallási közösségekben gyakoribb, de nem feltétlenül kell oda tartoznia, csak keresni kell. És persze úgy is kell egy jó nagy adag akarat a hormonok ellen, ha egyikőtök sem akarja még. Beszéljétek meg! És soha, de soha ne féljetek kilépni egy ártó kapcsolatból. Nekem sem az a fiú a befutó, akivel a kérdés feltevésekor voltam és az, ha valaki társad a szüzességben még nem jelenti azt sem, hogy mellette kell maradnod, mert nem lesz másik. Mert de, lesz. Ha bárki ilyen bizonytalanságban olvasná ezt, én nagyon szurkolok! Hajrá! 😊

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!