Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit fog szólni a barátom, ha...

Mit fog szólni a barátom, ha házasságig nem szeretném elveszíteni a szüzességemet?

Figyelt kérdés
A mai világban már mindenki csinálja mindenkivel, de én meg szeretném várni a nászéjszakát, hiszen annak azért ez a neve...De mit fog szólni a barátom, ha szóba jön a téma? Ha szeret, akkor vár, nem?

2015. ápr. 5. 22:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
60%
Én sem tartom túl jó ötletnek ezt a várni a házasságig elvet, mivel - ahogy azt páran már leírták - kiderülhet, hogy az ágyban abszolút nem vagytok egy hullámhosszon. Persze össze kell csiszolódni (ritka a tökéletes összhang elsőre), és az azért idő... Ez az egyik. A másik probléma az, hogy tételezzük fel jártok x évig, egymáshoz sem nyúltok ezidő alatt, és azok az értékes pillanatok, évek, mikor még lángol köztetek a szenvedély, szépen kihuny mire elérkeztek a testi kapcsolathoz. Hallottam ilyen esetről, mikor egy nagyon vallásos pár hosszú éveket várt, majd házasság, aztán x idő elteltével a lány panaszkodott, hogy nagyon nem működik a szex, nincs szenvedély, nem kívánja, nem boldog, stb. és megbánta, hogy így döntött. Ezzel most nem azt mondom, hogy fűvel fával szexelned kell, hogy tapasztalatot szerezz, de ha őszintén szeretitek egymást a pároddal, elég idősek vagytok, eléggé ismeritek egymást és megbíztok egymásban, akkor nem értem mi akadálya lenne annak, hogy szeretkezzetek. Nem tudom, hogy nálad ez az elképzelés vallási okból van e, vagy csak így érzed helyesnek, de ha kívánod vele a szexet, akkor nem kéne kínoznotok ezzel magatokat. A srác amúgy biztos nem fog örülni az ötletnek (hacsak nem vallási fanatikus), lehet megjátssza, hogy megérti és elfogadja, lehet meg is próbálja elfogadni, de biztosra veszem, hogy legbelül azért azt fogja remélni, hogy hátha meggondolod magad. Nem tudom hány évesek vagytok, feltételezem ilyen tizen-huszonévesek, akkor nem hiszem, hogy a házasság a közeljövőben lehetséges lenne... 29/N
2015. ápr. 13. 00:36
 22/23 A kérdező kommentje:

Update:

Szóval, lányok, van ilyen srác. A mai világban a csapból is az ellenkezője folyik, de van. És sose érezzétek úgy, hogy tartoztok valakinek ennyivel, ti vagytok a legfontosabbak és az a fiú, aki igazán szeret max megvárja, amíg te azt mondod, hogy mégse szeretnéd, de nem erőltet semmit. Igen, pl vallási közösségekben gyakoribb, de nem feltétlenül kell oda tartoznia, csak keresni kell. És persze úgy is kell egy jó nagy adag akarat a hormonok ellen, ha egyikőtök sem akarja még. Beszéljétek meg! És soha, de soha ne féljetek kilépni egy ártó kapcsolatból. Nekem sem az a fiú a befutó, akivel a kérdés feltevésekor voltam és az, ha valaki társad a szüzességben még nem jelenti azt sem, hogy mellette kell maradnod, mert nem lesz másik. Mert de, lesz. Ha bárki ilyen bizonytalanságban olvasná ezt, én nagyon szurkolok! Hajrá! 😊

2018. szept. 17. 15:04
 23/23 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező: végül szüzen mentél férjhez? Érdekel :) A 10. meg nem is tudom, melyik válaszoló vagyok.
2018. szept. 17. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!