Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Nagyon szeretem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni!

Figyelt kérdés
Volt egy srác, akivel 17 éves korunkban ismertük meg egymást, akkor volt ó 22. 22 évesen hozzámentem, nagyon boldog voltam, megvolt mindenünk; ház, kocsi, a karrierünk is sínen volt. Egy évvel később felvetettem, hogy szeretnék tőle egy babát, de teljesen elárkózott, hogy ő nem akar. Én kiborultam, sok volt a veszekedés megmondtam, hogy válni akarok. Egyik este elmentem otthonról, kérdezte, hogy hová megyek, mert valami nagyon fontos dolgot akar velem megbeszélni. Én nem is válaszoltam, csak elmentem. Aznap este lefeküdtem egy másik sráccal nem jelentett semmit, csak hiányzott az egész, a sok feszültség miatt a férjemmel már vagy két hónapja nem csináltuk. Hajnali négyre hazaértem, de már útközben sírtam azért amit tettem. Bementem az ajtón, bezártam, leültem elé és csak sírtam. Akkor jött ki a férem, aki egész idő alatt a nappaliban várt. Megölelt és megcsókolt, és bocsánatot kért, hogy tuskó volt. Aztán bejelentette, hogy szeretne tőlem babát, aztán ölelgetett, elkedett csókolgatni és lefeküdtünk, azóta pedig minden éjjel szeretkezünk, van amikor többször is. El akartam felejteni az egészet, de olyan történt amire nem számítottam; a srác, akivel aznap éjjel lefeküdtem a férjem új kollégája. A rendőrségen dolgoznak. Így rettegek minden egyes nap, hogy hogyan ön majd haza a férjem, mikor derül ki. Nem akarom elveszíteni, nagyon szeretem! Mit tegyek? 24/N

2016. jún. 13. 10:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Űűűűűha... ez nagy szopóág öregem, nagyon sajnállak. :(

Szerintem keresd meg először a pasit akivel lefeküdtél, és mondd el neki ezt az egészet. Utána pedig kettőtöknek le kéne ülni a férjeddel, és neki elmondani. Az őszinteség még a legjobb amit tehetsz. Inkább így derüljön ki, és nem úgy, hogy sunyulsz és a férjed munkatársa szólja el magát... Így legalább te ismered be a hibádat, nagyobb az esélye, hogy megbocsát. Hiszen egy kapcsolatban az őszinteség a legfontosabb.

2016. jún. 13. 10:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Isten nem bottal ver, nem kellett volna őt megcsalnod. Őszintén ne haragudj, nem rosszindulatból írok én neked, de az ilyen fajta kérdésekre általában a reakció a következő: "te büdös ku*va meg is érdemled stb..." remélem érted. Mindenki követ el hibákat, azt majd a férjed fogja eldönteni hogy meg tudja- e bocsátani neked ezt. Talán megérti talán nem, én mindenképp elmondanám neki, legalább azt lássa hogy őszinte vagy vele, ha már a bizalmát eljátszottad.
2016. jún. 13. 10:26
 3/11 Noblesse Oblige ***** válasza:

Hát nem tudsz mit tenni, mert rettegve nem élheted le az életed. Szóval neked kell lelkierőt gyűjtened és elmondanod. Ezt úgy ahogy van elszúrtad. Mert sérelmed előrébb való volt mindennél. Most vállalni kell a következményeket. Hibáztál, ez van, nem lehet visszacsinálni.

Viszont ha elmondod és megbocsájt, akkor neked is át kell értékelned sok mindent, mert nem lehet ilyen ösztönszerűen élni, te is láthatod, hogy ezzel csak még több bajt zúdítasz a nyakadba.

Én elmondanám neki és lesz ami lesz. Nem tudnék együtt élni a tudattal, hogy cserben hagytam és ő erről semmit nem tud. Meg a lelkem jobban kikezdené maga a titok, mint a bűntett. Az meg abszolút az ő döntése, hogy így együtt tud-e velem lenni.

Ha olyan lelki alkatod akkor az elhallgatás nem fog működni. Csak elodázni tudod elkerülni nem.

2016. jún. 13. 10:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Szarügy. Edd meg amit főztél! :D
2016. jún. 13. 10:49
 5/11 anonim válasza:
0%
Amennyiben a férjeddel szeretnál maradni, nehogy elmondd neki. Zárd le magadban! Utána már úgy sem lesz ugyanaz. Temesd el magadban, nem volt szép, de már megtörtént.
2016. jún. 13. 10:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak a lebukástól fèl a kèrdező.A megcsalást már elsumákolta magában,most attól fèl,hogy a szemèbe kell nèzni a fèrjènek mert kiderül.Ez a legjobb az ilyen tőrtènetben,hogy elszaladok otthonról ès mindjárt találok egy faszit aki meg dönget.Nem èrdekes?😀
2016. jún. 13. 13:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Hogy tudtál vele lefeküdni mikor előtte 1-2 órával még más döngetett?
2016. jún. 13. 13:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Jaj,csak úgy lefekudtel rögtön egy pasival?

Nem semmi...

De jobb,ha tőled tudja meg,mintha a pasi rájön,ki vagy,es megtudja tőle mindenki...

2016. jún. 13. 16:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Isten malmai lassan, de biztosan őrölnek.

Ezt ne felejtsd el soha!

Ha tőled tudja meg, lehet még esélyed a megbocsátásra.

2016. jún. 13. 16:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem semmi ribi vagy, 2 férfi 3 óra alatt. Komoly vagy...

Nagyon egyszerű mi lesz. Pár hónap múlva megmagyarázod magadnak, hogy ez az egész a férjed hibája, mindent rá fogsz kenni. Így szokott lenni.

Hogy közös gyerek nem lesz az tuti, mert te előbb szét fogod bomlasztani a kapcsolatot. Ezt eltoltad.

2016. jún. 16. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!