Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan találhatok meg valakit,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatok meg valakit, ha tudom, hogy?

Figyelt kérdés

-hogyan néz ki

-hány éves

-melyik városban lakik.

Kérlek segítsetk nekem,mert bármit megtennék,hogy újra láthassam,de félek,hogy soha többé nem fogom! :(

2016. aug. 14. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Melyik városban lakik?
2016. aug. 14. 21:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez mért érdekes?
2016. aug. 14. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak:D Lehet ismerem:D
2016. aug. 14. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Facebook-on esetleg? Ha a nevét és a lakhelyét tudod, valamint képről felismered akkor elég sima ügy ott keresni embereket.
2016. aug. 14. 21:18
 5/9 A kérdező kommentje:

#4 Köszönöm válaszod!

Ezzel egy gond van,hogy pont a nevét nem tudom!:(

2016. aug. 14. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Hol találkoztatok? Én lehet tudok segíteni. :)
2016. aug. 14. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs kozos ismerosotok?
2016. aug. 14. 21:39
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 Mivel akkor láttam először,ezt nem.
2016. aug. 14. 21:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Na most. Gondolom valaki olyan akit gyakran látsz. Figyeld meg hogy milyen időpontokban hol van. Pl ha kb 18 év körüli akkor valószínűleg iskolás és ha iskolás akkor rájöhetsz melyik iskolába jár és ha rájössz rákereshetsz facebookon olyan emberekre akik oda járnak és valószínű onnan sokan ismerik is őt. Átnézed pár korabeli ember ismerőseit és már meg is van.
2016. aug. 14. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!