Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fejtsd meg nekem légyszíves a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fejtsd meg nekem légyszíves a következő 3 lányt viselkedését! Nagyon sokat tudnátok segíteni. Menni fog?

Figyelt kérdés

Elnézést a picit provokatív kér(d)ésért. Nos, a nyár folyamán találkoztam három lánnyal, akiknek a viselkedését fogom vázolni, és kíváncsi lennék arra, hogy melyiküknek tetszem/tetszhetek. Tudjátok én fiú vagyok és pocsék testbeszédolvasó... Kezdjük.

1.Nálam 3 évvel fiatalabb, nagyon csendes, kissé gyerekes viselkedésű, nagyon félénk lány, akit sokszor lehet ugratni, rengeteget mosolyog. Amikor kicsit közelebb megyek hozzá néha kissé lesüti a szemét meg ilyesmi. Ritkán szól hozzám. Ismerősnek nem jelöl fb-n, én sem jelöltem. Szóval ott sincsen kommunikáció.

Az én konklúzióm: Jóllehet tetszem neki, de szerintem 1000+1 szituációban ugyanígy viselkedik, így nem tudom eldönteni hogy mennyire.

2.Nálam 2 évvel fiatalabb, néha egy kis mosolyt vélek felfedezni mikor vele találkoztam. Rengetegszer jár WC-re, de tényleg még nekem is feltűnt (nincsen ilyen irányú betegsége). :D Alapvetően egy kedves lány, de viszont néha csinálok dolgokat, amik nem "átlagosak" és nem tudja őket hova tenni. Magától egyáltalán nem szól hozzám, de mikor társaságban vagyunk igyekszik magát úgy preferálni, hogy érzésem szerint a célpont én vagyok. Fb-n ismerős, nincs intenzívebb kommunikáció.

Az én konklúzióm: Mivel viszonylag rövid az ismeretség nem igazán tud hova tenni. Jó eséllyel voltak dolgok ami miatt tetszhettem, és volt pár ami miatt nem.

3.Na ő a keménydió! Nálam 0,5 évvel fiatalabb csendes, nagyon intelligens lány, érzelmeket alig mutat. Miközben elköszöntünk, mindenki puszit adott egymásnak, ő és én kezet fogtunk. Az arcáról alig olvasható le valami, többnyire törtmondatokban szeret kommunikálni (ahogy én is szoktam). Nem fb ismerős. Tudom kevés infó, de nem tudom, hogy miket írhatnék még le.

Az én konklúzióm: ???

Én egyébként 18 vagyok. Ha további infókat szeretnétek tudni a pontos válaszhoz, akkor tegyétek fel a kérdést kommentben és megpróbálok válaszolni. Ebből a 3 lányból 2-t kedvelek igazán, de hogy melyik az a kettő, azt nem árulom el. :) Köszönöm a válaszokat!

#fiú #lány #fejtsd meg
2016. aug. 14. 10:32
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ha lesz fejlemény akkor szólók. Köszönöm mégegyszer a segítséget mindenkinek!
2016. aug. 16. 07:35
 22/30 A kérdező kommentje:

Azóta annyi történt, hogy az egyikük nem mutat komolyabb érdeklődést minden igyekezetem ellenére szóval szerintem a ilyen típusú női kapcsolatokat lejegelhetem egy újabb évre.

Legalább a pénztárcámban megmarad a pénz. :) Köszönöm mindenkinek!

2016. aug. 18. 21:32
 23/30 Fruzs33 ***** válasza:

Szia! Szerintem az első igy a hármójuk közül leginkább.

Ennyit tudok válaszolni ezek a dolgok alapján.

Próbálkozz,szerintem bőven van esélyed. Egy lányért sokkal jobb harcolni,mint 3-ért,amiből nem mindegyik 100%-os.

16/L

2016. aug. 18. 22:36
 24/30 Missis Madam válasza:
Szerintem az 1 vel nem lenne komoly kapcsolatod! 3.a nyerő és szerintem a szived mélyén ő tetszik küzdj ért csak akkarat erő😉
2016. aug. 18. 22:52
 25/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nem tudom egyáltalán olvassa-e valaki. :D

Annyi történt hogy próbálkoztam de közöny volt a választ.

(A legutolsó bejegyzés óta teljes titokban leadtam a súlyfeleslegemet (10-12kg) és a közérzetem is sokat javult. Most már híznom kellene, csak nem megy. :D)

Nyilván volt egy 1-2 hèt amíg feldolgoztam magamban az eseményeket, de talán már túlvagyok ezeken.

A lányokat sikerül teljesen ignorálom az agyam egy bizonyos szegletéből mivel megtanultam hogy minden baj tőlük származik. Ha nem 10/10es valaki akkor a tapasztalataim szerint még a közepes lányoknál is esélytelen. :D èn már biztos nem "próbàlkozok" hagyom hadd banyásodjon meg az összes :)

Szerencsére örömet és gyereket nélkülük is lehet (majd) szerezni. ;)

2016. okt. 19. 00:52
 26/30 anonim ***** válasza:
Tudom mit elsz at, de ez nem lesz mindig igy. Meg a kulsosegekre buknak sokan, de majd megtalalod a hozzad illot. A fogyashoz meg grat, azt javaslom jarj el edzoterembe, ha lesz eredmenye ad egy tartast es a lanyoknal is sikeresebb leszel. Na meg tomeget is szedsz fel. :)
2016. okt. 19. 06:04
 27/30 A kérdező kommentje:

Már bocsánat, de jár a franc edzőterembe. Nem dobok ki az életemből napi 1-2 órát kicsivel több izomért aminek gyakorlati hasznát sehol nem venném. Van most is állóképességem (nyár végén elég brutál edzéseket csináltam a fogyáshoz) és izmom de a fölös látványra nem szeretek adni. Ez olyan kb mintha a versenyautóknál csak a csúcssebességet néznèk.

Van elég értelmesebb elfoglaltságom.

2016. okt. 20. 00:46
 28/30 anonim ***** válasza:
Ez csak egy javaslat volt, de sajnalattal hallom, hogy a fejedben csak az van meg a mumajerek jarnak edzoterembe akik tenni akarjak a szepet...:) nagyon sok mindenre tanit es magabiztossagot tud adni ami az elet minden teruleten hasznos. De aztan nekem olya mindegy...
2016. okt. 20. 09:45
 29/30 A kérdező kommentje:
:)
2016. okt. 20. 09:59
 30/30 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem fejeztem ki pontosan magam. Azért nem szeretem a kondit mert egyreszt (a te megfogalmazasodban mumajerek) jarnak oda masreszt ha valaki csak az izomra bukik vagyis azt nezi az eleg egyszeru ember. Nekem ilyen egyaltalan nem kell. A magabiztossággal és az önkontrollal eddig az élet más területein hála az égnek semmilyen problémám nem volt és hogy most ezt a területet (lányok) is kiiktatom várhatóan nem is lesz. :)
2016. okt. 20. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!