Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fejtsd meg nekem légyszíves a következő 3 lányt viselkedését! Nagyon sokat tudnátok segíteni. Menni fog?
Elnézést a picit provokatív kér(d)ésért. Nos, a nyár folyamán találkoztam három lánnyal, akiknek a viselkedését fogom vázolni, és kíváncsi lennék arra, hogy melyiküknek tetszem/tetszhetek. Tudjátok én fiú vagyok és pocsék testbeszédolvasó... Kezdjük.
1.Nálam 3 évvel fiatalabb, nagyon csendes, kissé gyerekes viselkedésű, nagyon félénk lány, akit sokszor lehet ugratni, rengeteget mosolyog. Amikor kicsit közelebb megyek hozzá néha kissé lesüti a szemét meg ilyesmi. Ritkán szól hozzám. Ismerősnek nem jelöl fb-n, én sem jelöltem. Szóval ott sincsen kommunikáció.
Az én konklúzióm: Jóllehet tetszem neki, de szerintem 1000+1 szituációban ugyanígy viselkedik, így nem tudom eldönteni hogy mennyire.
2.Nálam 2 évvel fiatalabb, néha egy kis mosolyt vélek felfedezni mikor vele találkoztam. Rengetegszer jár WC-re, de tényleg még nekem is feltűnt (nincsen ilyen irányú betegsége). :D Alapvetően egy kedves lány, de viszont néha csinálok dolgokat, amik nem "átlagosak" és nem tudja őket hova tenni. Magától egyáltalán nem szól hozzám, de mikor társaságban vagyunk igyekszik magát úgy preferálni, hogy érzésem szerint a célpont én vagyok. Fb-n ismerős, nincs intenzívebb kommunikáció.
Az én konklúzióm: Mivel viszonylag rövid az ismeretség nem igazán tud hova tenni. Jó eséllyel voltak dolgok ami miatt tetszhettem, és volt pár ami miatt nem.
3.Na ő a keménydió! Nálam 0,5 évvel fiatalabb csendes, nagyon intelligens lány, érzelmeket alig mutat. Miközben elköszöntünk, mindenki puszit adott egymásnak, ő és én kezet fogtunk. Az arcáról alig olvasható le valami, többnyire törtmondatokban szeret kommunikálni (ahogy én is szoktam). Nem fb ismerős. Tudom kevés infó, de nem tudom, hogy miket írhatnék még le.
Az én konklúzióm: ???
Én egyébként 18 vagyok. Ha további infókat szeretnétek tudni a pontos válaszhoz, akkor tegyétek fel a kérdést kommentben és megpróbálok válaszolni. Ebből a 3 lányból 2-t kedvelek igazán, de hogy melyik az a kettő, azt nem árulom el. :) Köszönöm a válaszokat!
Mind a harom nehez dió az biztos. Annyira izgi ez a téma komolyan😂. Huh hat az első. Az biztos hogy o tipikusan olyan lany aki ilyen helyzetben nem magabiztos. Ez jol johet mert a kis dolgokról is elallel.szerintem neked o nem annyira tetszik, de aztán kitudja kisse titokzatos vagy mar neharagudj:D. Aranyosnak tunik viszont igy az elmondtatak alapjan o lenne az a tipus aki látszólag tul tenne magat rajtad viszont belul osszetorne. Szerintem kis idő utan is megtetszettel neki, es próbálja kitalálni a te gondolataidat. A fb jelölésre utalok ezzel. Mivel te nem jelölted be o se fog. Itt is a fiutegyemegazelsolepest szituáció lep fel. Ez alap.
A masodik laany. Hat szerintem a mosdos dolog vagy az hogy tenyleg vesepeoblemai vannak csak meg nem tartotok ott hogy elmondja, vagy csak sűrűn ki megy hogy csekkolja a kinezetet. Kivancsi lennek ra, o tunik a harom közül a kis dilisnek. Rola tobbet megtudnek.
A hamadik. Na. Lehet ez ilyen lany teknika, vagy neki szerencséje van egy tenyleg igy született, de ez amit rola leirtal a legtobb lanynal a ,,pasizos" enje. De komolyan. Eszrevetetik magukat a fiúval de nem annyira. Tutokzatosnak tunik, szerintem igy keltene fel az erdeklodesedet. Az intelligens de mosolygós lányok szerintem a legjobbak. O szerintem eleg nagy esélyes. Kerlek irj meg rola dolgokat.
Ja amugy az itt leírtak az én elmém alapjan kifejtett szemelyleirasok, lehet semmi közük az említett lányok szemelyisegehez, de en ezt vettem le. Irj!!
az elsővel csak jól éreztétek magatokat semmi komoly még de nála vagy a legeséjesebb
a másodikról fogalmam sincs mert nem írtál példát sem azokra a dolgokra
a harmadik pedig Legfelejebb! barát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!