Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fejtsd meg nekem légyszíves a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fejtsd meg nekem légyszíves a következő 3 lányt viselkedését! Nagyon sokat tudnátok segíteni. Menni fog?

Figyelt kérdés

Elnézést a picit provokatív kér(d)ésért. Nos, a nyár folyamán találkoztam három lánnyal, akiknek a viselkedését fogom vázolni, és kíváncsi lennék arra, hogy melyiküknek tetszem/tetszhetek. Tudjátok én fiú vagyok és pocsék testbeszédolvasó... Kezdjük.

1.Nálam 3 évvel fiatalabb, nagyon csendes, kissé gyerekes viselkedésű, nagyon félénk lány, akit sokszor lehet ugratni, rengeteget mosolyog. Amikor kicsit közelebb megyek hozzá néha kissé lesüti a szemét meg ilyesmi. Ritkán szól hozzám. Ismerősnek nem jelöl fb-n, én sem jelöltem. Szóval ott sincsen kommunikáció.

Az én konklúzióm: Jóllehet tetszem neki, de szerintem 1000+1 szituációban ugyanígy viselkedik, így nem tudom eldönteni hogy mennyire.

2.Nálam 2 évvel fiatalabb, néha egy kis mosolyt vélek felfedezni mikor vele találkoztam. Rengetegszer jár WC-re, de tényleg még nekem is feltűnt (nincsen ilyen irányú betegsége). :D Alapvetően egy kedves lány, de viszont néha csinálok dolgokat, amik nem "átlagosak" és nem tudja őket hova tenni. Magától egyáltalán nem szól hozzám, de mikor társaságban vagyunk igyekszik magát úgy preferálni, hogy érzésem szerint a célpont én vagyok. Fb-n ismerős, nincs intenzívebb kommunikáció.

Az én konklúzióm: Mivel viszonylag rövid az ismeretség nem igazán tud hova tenni. Jó eséllyel voltak dolgok ami miatt tetszhettem, és volt pár ami miatt nem.

3.Na ő a keménydió! Nálam 0,5 évvel fiatalabb csendes, nagyon intelligens lány, érzelmeket alig mutat. Miközben elköszöntünk, mindenki puszit adott egymásnak, ő és én kezet fogtunk. Az arcáról alig olvasható le valami, többnyire törtmondatokban szeret kommunikálni (ahogy én is szoktam). Nem fb ismerős. Tudom kevés infó, de nem tudom, hogy miket írhatnék még le.

Az én konklúzióm: ???

Én egyébként 18 vagyok. Ha további infókat szeretnétek tudni a pontos válaszhoz, akkor tegyétek fel a kérdést kommentben és megpróbálok válaszolni. Ebből a 3 lányból 2-t kedvelek igazán, de hogy melyik az a kettő, azt nem árulom el. :) Köszönöm a válaszokat!

#fiú #lány #fejtsd meg
2016. aug. 14. 10:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Szerintem szimpla ismertségek, amikbe többet látsz, mert többet szeretnél látni. Az ő fejükben talán meg sem fordult a gondolat, hogy párkapcsolat. Ha te szeretnél, akkor kezdeményezz náluk, beszélgess velük többet és majd ha szorosabb lesz az ismertség, akkor jobban fogod tudni, hogy kinél van és kinél nincs esélyed. De úgy tűnik, hogy elég friss ismertségekről beszélünk. Szóval én mindegyiket ugyanabba a kategóriába sorolnám, ami úgy néz ki, hogy egy friss ismertség, amiből bármi lehet. Az is, hogy egyiknek sem tetszel, az is, hogy mindegyiknek tetszel, az is, hogy imádnak, az is, hogy nem kedvelnek.
2016. aug. 14. 12:03
 12/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 11-es! Lehet a mondandódban valami. :)Eddig sokféle válasz érkezett, és úgy érzem mindegyik segít egy picit a gondolataim rendezésében.
2016. aug. 14. 12:07
 13/30 anonim ***** válasza:
A 4-es tudja a frankot. A wc-re jaras, tavolsagtartas mind mind arra utalo jelek lehetnek, hogy tetszel nekik. Na de figyelj, a legegyszerubb ha fogod magad es elhivod randizni oket. Rogton megtudod nem gondolod?
2016. aug. 14. 12:55
 14/30 A kérdező kommentje:
13-as: Határozott egyéniség lehetsz. 3 randi egyből. :D Itthon, esküszöm azt hinnék, hogy meghülyültem. nekem ez egy picit gyorsnak hangzik
2016. aug. 14. 13:01
 15/30 anonim ***** válasza:

Az elsőnek jó eséllyel tetszel, szerintem talán vele lehetne leginkább kapcsolatot kialakítani, viszont a véleményem szerint nem érdemes. Az ennyire félénk lányoknak általában csomó gátlásuk lesz a kapcsolatban, ami rendesen megnehezíti majd a dolgodat.

A másodiknak lehet, hogy bejössz, de ő szinte biztosan nem gondolkozik komoly kapcsolatban veled. Számomra ez tipikusan az a viselkedés, amivel el akarja hitetni veled, hogy van nála esélyed, de valójában inkább csak szívatni akar, esetleg egy ismerősét akarja féltékennyé tenni.

A harmadikról alig írtál valamit, de az információid alapján elég távolságtartónak tűnik, én nem is próbálkoznék nála.

2016. aug. 14. 13:47
 16/30 anonim ***** válasza:
Bezzeg rolam egybol megmondod milyen ember vagyok, eleg hatarozott valoban :D de nyilvan nem arra gondoltam hogy egyszerre. Elmesz azzal amelyiket legalkalmasabbnak talalod, ha egyaltalan elfogadja. Aztan ha nem jon ossze megprobalod a masikat. Szerintem is fontos a huseg, de isten3m fiatal vagy ha egy lany zsakutca nem eri meg tokolni mert gyorsan eltelnek ezek az evek. 13as voltam :)
2016. aug. 14. 14:41
 17/30 A kérdező kommentje:

Köszi 15-ös!

16-os: Értem, hogy mire célzol de ez a taktika eléggé arra hajaz, hogy hogyan szedjél össze csajt minél hamarabb. :D Mindenesetre köszönöm!

2016. aug. 14. 14:54
 18/30 anonim ***** válasza:
Kicsit félre értesz. Arra akarok kilyukadni, hogy talán te sem azon agyalnál melyiknek jössz be, hanem így talán pontot tehetnél a végére. Mivel nem látom át teljesen a szitut, de valamit lépned kell, hisz te vagy a srác. Amelyiknél úgy érzed lehet valami akkor tegyél érte, mert fejtegethetjük mi neked melyik csaj a zöld lámpa, de nem fogjuk neked tudni megmondani biztosra.
2016. aug. 14. 15:03
 19/30 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy introvertált személyiségtípusba tartoznak mindannyian. Téged nehéz belőni, de ahogy kiveszem te szintén introvertált vagy. Így a beszélgetés számodra "másabb" mint mondjuk egy extrovertált személyiségnek. Ezek a lányok, ha csak nem akarják nagyon nem fognak kezdeményezni nyíltan.(.. pláne nem egy 15 éves lány..). Az introvertált embertípusra jellemző a bizalmatlanság.. Kicsit szerintem magabiztosabbnak, és rámenősebbnek kéne lenned. Ha rajta vagy a dolgon, és vársz, akkor az megfelelő eredményt hoz majd. Ha arra vársz, hogy ők írjanak, és ők lépjenek: ráb*sztál!!.. :D..

Külön nem fogom őket értékelni. Semmi komolyabb nem derül ki. Ha rám hallgatsz a legidősebbel kezdesz ki. Mert ha hiszünk a nagy számok törvényének akkor ő az aki megfelelően érett lelkileg és testileg is hozzád! Hozzá talán annyi a konzekvenciám, hogy semmi komolyabbat nem érez, de értékelné egy intelligens, humoros srác közeledését! Véleményem szerint pedig beleesel ebbe a halmazba:)

Remélem segítettem :)

18/F

2016. aug. 14. 19:43
 20/30 anonim ***** válasza:

Hát bocs mindenki, de szerintem a 3. lány is lehetne több, mint barát. Kérdező, azt mondod,hogy mással is ilyen? Érzelmet alig mutat stb. Lehet, hog csak fél és nem meri kimutatni, hogy tetszel neki, ezért kemény, határozott csajnak mutatja magát (néha én is ilyen vagyok)

Szóval, mi itt nem tudjuk leszűrni, hogy melyiknek jössze be, ezt neked kell élőben kitalálnod/megkérdezned

17l

2016. aug. 15. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!