Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK, szerintetek most mit kéne gondolnom?
Ne haragudj, ha valaszolok, mivel en lany vagyok.
Szerintem kerd szamon, hogy mi volt ez, persze finoman. Nem jo az ha nem jelentkezik, nem tudsz rola semmit es meg azt sem mondja meg hogy hol volt vagy hogy bocs...
velem ugyan ezt csinalta a srac akivel akkor kb. 2 honapja jartam. Nem keresett, ha kerestem nem reagalt, egyszeruen eltunt par napra, utana megint visszajott, hogy szarul volt stb. Majd lelepett ismet 1 hetre, akkor untam meg es mikor visszajott volna megint mintha minden rendben lenne, talalkozzunk. Na ott akkor a talin loktem a kepebe hogy b .zd meg magad, engem ugyanis soha nem fogsz. Kapott egy taslit, azzal otthagytam. Majd utana derult ki, hogy a srac megunt, mikor lelepett csajokhoz ment mert hianyzott neki a hancur, de engem is meg akart szerezni.
Ne dolj be mindennek, ostobak a fiuk es sokszor a vagy hajtja oket.
23/N
Az hogy elvitt a bátyjához nem értem mi a baj vele, meg mit éreztél hogy nem stimmel.
Ha meg nem keres, és nem válaszol, akkor lehet hogy elfoglalt, de kétlem mert csak van 5 perce egy megbeszélt dolog egyeztetésére.
Ha ez így megy akkor szakíts, mert felesleges pazarolnod az idődet és energiádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!