Újra kéne gondolnom ezt az utcán csajozós dolgot?
Szóval vége lett egy 4,5 éves kapcsolatomnak, gondoltam nem várom meg míg jön valaki hanem elkezdek nézelődni a helyi sétálón. Külsőleg nem lehet rám panasz (helyesnek tartanak, magas vagyok és izmos), de dumám az nincsen (inkább barátságos, kedves beszélgetésre vagyok képes... csajozós dumám az nincsen).
2 óra alatt 2 olyan lányt láttam akik egyedül voltak és tetszettek, de külsőleg kimerítették a 10/10 fogalmát, hát oda mentem, látszott az elsőn a "ne már még1 idióta", pedig még szemezett is megelőzőleg, de aztán köszönés lett a vége, a másodiknak meg csak simán barátja volt.
Totál elvette a kedvem, kicsit amúgy is hülyének éreztem magam közbe, hogy lányokra "vadászok", de most nem tudom hogyan tovább :( Arra gondoltam legközelebb inkább csak "átlagosabb" lányoknál fogok próbálkozni, akik értékelik a közeledést. Egyáltalán nem puncira hajtok (de azt se mondom hogy nem szempont) már egy jó beszélgetésnek is tökre örülnék. Volt barátnőm teljesen leépítette a lány ismerősi körömet.
Próbálkozzak továbbra is fullos csajoknál vagy maradjon a 2. opció?
Próbálkozz a fullosoknál, meg a majdnem fullosoknál...
Close enough.
Olyan nőknél kezdj, akik tetszenek neked külsőre és akikkel lefeküdnél. Ez lehet egy 10/10-es is vagy egy 6/10-es is.
De ha kijöttél a gyakorlatból és régen sem voltál hatalmas alfahím, akkor értelemszerűen a 9/10-eseknél kevesebb esélyed lesz, mint egy a 7/10-eseknél.
Ja és igen, bizony a csajozást is lehet tanulni. Keress megfelelő forrásokat a neten, akár angol nyelven is. Ez nem olyan, ami magától, meg ösztönösen jön, hanem pont úgy lehet tanulni, mint bármi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!