Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Újra kéne gondolnom ezt az...

Újra kéne gondolnom ezt az utcán csajozós dolgot?

Figyelt kérdés

Szóval vége lett egy 4,5 éves kapcsolatomnak, gondoltam nem várom meg míg jön valaki hanem elkezdek nézelődni a helyi sétálón. Külsőleg nem lehet rám panasz (helyesnek tartanak, magas vagyok és izmos), de dumám az nincsen (inkább barátságos, kedves beszélgetésre vagyok képes... csajozós dumám az nincsen).

2 óra alatt 2 olyan lányt láttam akik egyedül voltak és tetszettek, de külsőleg kimerítették a 10/10 fogalmát, hát oda mentem, látszott az elsőn a "ne már még1 idióta", pedig még szemezett is megelőzőleg, de aztán köszönés lett a vége, a másodiknak meg csak simán barátja volt.

Totál elvette a kedvem, kicsit amúgy is hülyének éreztem magam közbe, hogy lányokra "vadászok", de most nem tudom hogyan tovább :( Arra gondoltam legközelebb inkább csak "átlagosabb" lányoknál fogok próbálkozni, akik értékelik a közeledést. Egyáltalán nem puncira hajtok (de azt se mondom hogy nem szempont) már egy jó beszélgetésnek is tökre örülnék. Volt barátnőm teljesen leépítette a lány ismerősi körömet.

Próbálkozzak továbbra is fullos csajoknál vagy maradjon a 2. opció?

2014. aug. 2. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
próbálkozz olyannál aki tetszik, de ehhez nem feltétlenül kell tökéletesnek lennie
2014. aug. 2. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Próbálkozz a fullosoknál, meg a majdnem fullosoknál...

Close enough.

2014. aug. 2. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:
PUA oktatók erre a módszerre esküsznek.
2014. aug. 2. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Olyan nőknél kezdj, akik tetszenek neked külsőre és akikkel lefeküdnél. Ez lehet egy 10/10-es is vagy egy 6/10-es is.

[link]

De ha kijöttél a gyakorlatból és régen sem voltál hatalmas alfahím, akkor értelemszerűen a 9/10-eseknél kevesebb esélyed lesz, mint egy a 7/10-eseknél.

Ja és igen, bizony a csajozást is lehet tanulni. Keress megfelelő forrásokat a neten, akár angol nyelven is. Ez nem olyan, ami magától, meg ösztönösen jön, hanem pont úgy lehet tanulni, mint bármi mást.

2014. aug. 4. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Már megint itt vagy?
2014. aug. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!