Mást is csak az ilyen férfiak találnak meg, vagy csak én vagyok ilyen "szerencsés"? Esetleg ez a legújabb csajozós módszer?
Figyelt kérdés
Huszonéves és harmincas férfiakról van szó főként, de a fiatalabbaktól is tapasztaltam már. Ritkán kezdeményeznek nálam, de akkor is kb. a 3-5. mondatnál belekezdenek abba a szövegbe, hogy milyen tisztességtelenek, buták, erkölcstelenek manapság a lányok, hogy mindig elhajtják őket és még vagy fél órán keresztül képesek folytatni ezt a nyavalygást. Ha esetleg még amúgy szimpatikusak is lennének, akkor is ettől teljesen elmegy a kezdem tőle, hogy egyáltalán esélyt adjak nekik, inkább menekülnék tőlük jó messzire. Ez valami új csajozós módszer lenne, amivel imponálni próbálnának? Mert annak elég rossz... Vagy tényleg csak ilyen egyedülálló férfiak vannak manapság? Mert akkor meg nem csodálkozom, hogy egyedül vannak. Esetleg csak engem találnak meg az ilyenek?2014. júl. 29. 01:59
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, én csak itt, GYK-n szoktam nyafogni. Sohase jutna eszembe egy lánynak nyafizni, mert tudom hogy rohadtul nem érdekli őket.
2/8 anonim válasza:
Ezért te most idejössz sírni a pasikról. Ez valami új pasizós módszer lenne?
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem csajozós módszer ez. Nem gondolom, hogy ha össze akarnak jönni veled, akkor ilyenekről beszélnének, ez nagyon fura. Én is az említett korosztály vagyok, én sosem szoktam ilyen témáról szövegelni, legfeljebb barátoknak, haveroknak, de nekik se jellemző. Biztos vagy benne, hogy ők ismerkedni akarnak veled? Bár a mai világban...
4/8 anonim válasza:
ez valami lúzer nyavalygás,nem módszer.
a módszer taktikát,felépített stratégiát feltételezne.
a nyafogás és az energia vámpírkodás meg nem taktika.
5/8 anonim válasza:
Te nagy tévedésben élsz, virágszálam
6/8 anonim válasza:
kérdező te tényleg ilyen ostoba vagy?!
ok-okozat
előbb van az ok, ez esetben, hogy tényleg sok bunkó lány van, aki rögtön alázza a bepróbálkozó fiúkat, így érthető, hogy jön az okozat, hogy szidni kell, hogy milyen rosszak ezek a mai lányok
ha nem tetszik a helyzet, legyél te meg a kedves barátnőid is kedvesek és udvariasak a bepróbálkozó fiúkkal
7/8 A kérdező kommentje:
Én kedves vagyok, a barátnőim is kedvesek. Akkor miért pont nekem kell ezt "visszakapni"? Miért nekem kell hallgatnom a nyavalygást? Amúgy én még elég türelmes ember vagyok, soha nem küldtem el senkit bunkón, de ha egy hevesebb vérmérsékletű lánynak vágják le ugyanazt, amit nekem szoktak, hát nem csodálkozom, ha nem simogatják meg érte a buksijukat...
2014. júl. 29. 02:50
8/8 anonim válasza:
Én meg csak az olyan csajokat fogom ki, akiknél a dvd filmezés, "dugsz velem délután?" kérdést jelent, így 2. randi biztosan nem lesz részéről, mert pár gyökér szexmániás idióta retardált előttem csak a lyukra játszik.
Szóval kvittek vagyunk nemileg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!