Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez normalis? 13/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normalis? 13/L

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy en mar nagyon szeretnek egy fiut.nagyon gazul erzem magam emiatt.szerintem ebben a korban meg nincs szuksegem ra,de megis valahogy ugy erezem,hogy szeretnek valakit aki tenyleg szeret,hozzabujhatok es akivel barmit megbeszelhetek anelkul,hogy hulyenek nezne stb.nem vagyok olyan aki allandoan nyalizik a fiuknak,hogy bejojjon nekik es nem sminkelem magam mint az osztalytarsaim...szoval nem azert szeretnek fiut,hogy felvaghassak vele az utcan stb.nektem mi a velemenyetek?
2016. aug. 12. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen fiatalon még felesleges. Tartana max pár évig aztán annyi... Ráér még.
2016. aug. 12. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Szia! Normális. 15/F
2016. aug. 12. 22:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális, most tengenek benned a hormonok
2016. aug. 12. 22:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszi mindenki:)
2016. aug. 12. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Vannak vágyaink , ja. Normális:) 15L
2016. aug. 12. 22:28
 6/9 the_rocker ***** válasza:

Ez egy természetes dolog :)

Persze, hogy normalis, nincs alsó korhatár ebben szerintem.

15/f

2016. aug. 12. 22:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2016. aug. 12. 23:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Kb ebben a korban a legtöbb ember már így van ezzel. De ha nem akarsz nagyon pofára esni, várj még ezzel, te is fiatal vagy, a fiúk később érnek, amíg nem komolyodnak meg, kár Velük szenvedned.
2016. aug. 12. 23:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Szívesen megismernélek
2016. aug. 13. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!