Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen még nem volt komoly kapcsolatom ez normális?
Ebben a mai világban nem csodálom,hogy nehezen találsz magadnak olyan párt,aki komolyan gondolja.Szóval igen...szerintem ez normálisnak mondható.
Legyél kitartó és ne add fel!Előbb-utóbb bele fogsz botlani abba a személybe ;)
Figyelj én is 21 éves fiú vagyok eddig két lány volt az életemben egyik 2.5 évig de ez csak "barát" volt eprsze én fullra bele voltam zuhanva ő meg tolj a fejemre..több volt köztünk mint barátság de sosem jártunk nem volt a barátnőm mert ő mások előtt szégyelt engem ho lott egy szállal nem volt különb nálam.
Mostani barátnőmmel vagyok együtt 1 év 7 hónapja nagyon boldogok vagyunk együtt szeressük egymást kölcsönösen ő az életemben az első komoly kapcsolatom.
És nem kell el borzadni rajta de csak 15 éves most.
De koráhozz képest nagyon éret még ha gyerekes is de én is az vagyok így ez ez ne mjelent gondot. :)
Igaz 15 éves az előző úgy mond "barátom" -hoz képest sokkal éretebb pedig fiatalabb 3 évvel tőle.
Remélem még sokáig együtt leszünk igazábol hiába vagyunk boldogok nagyon csekély esélyt látok arra hogy együtt fogunk maradni ki tudja mit hoz a sors.De ha ő amradna velem akár az egész életem le élném vele szívesen.Nem csalnám meg mert nem vagyok az a típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!