Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha 18 éves vagyok és nem volt még barátnőm?
Figyelt kérdés
Van lány aki tetszik,volt is,van akibe most is szerelmes vagyok,vagy sosem jön össze különböző okokból,és már kezdem magam nagyon reményvesztettnek érezni...Van aki azt mondja ez nem gáz,de szerintem azért kicsit igen2016. aug. 7. 09:43
1/9 anonim válasza:
18 éves lány vagyok, nekem sem volt még barátom, és ha ezt te cikinek érzed akkor veled van a baj,nyiss jobban a lányok felé.
2/9 anonim válasza:
En 17 eves vagyok es tudom hogy egy evvel kevesebb mint a 18 de akkor is.. Nekem se volt meg normalis kapcsolatom, baratom es nem tartom cikinek egyaltalan.. Az unokatesomnak 19 evesen lett baratnoje es mondta hogy semmit nem vesztett azzal hogy nem 16-17 evesen lett baratnoje szoval egyaltalan nem ciki majd lesz :) 17/l
3/9 anonim válasza:
Nem ciki. Próbálj nyitottabb lenni.
4/9 anonim válasza:
Semmi gond megkell várni az igazit.:)
6/9 anonim válasza:
Utolso valaszolo: haha de vicces volt..lotton nyerted a humorod vagy csak szimplan nincs?
8/9 A kérdező kommentje:
Hát,csak annyira vágyok már rá,és így olyan szar :D
2016. aug. 7. 19:03
9/9 Döme06 válasza:
Legyél nyitottabb, flörtölj sokat annak aki tetszik, esetleg bókolj de ne legyél rámenős soha. Az egy lánynál sem bejövős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!