Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet? Megismertem, egy édes srácot (17), de 200Km van köztünk. Olyan fél év a max amikor nem látnám. Ti mit gondoltok? 14/L
Hogy is mondta Simon?
"Nem bííírom".
14 évesen ne magyarázd meg nekünk, hogy nem akarsz szexelni a sráccal. Nem vagyok kíváncsi erre a tini stílusodra, egyszerűen lefárasztanak ezek a kérdések. Hiába ugrok át 100-at, egybe mindig belefutok.
Nem érdekel a gyerekes magánéleted, azt csinálsz amit akarsz.
Ha tényleg szeretitek egymást, és kibírjátok a távolságot, egymás hiányát, akkor működhet. De ehhez tényleg az kell, hogy mindketten nagyon akarjátok, meg persze a rendszeres találkozás.
Én 16 vagyok, másfél éve élek távkapcsolatban, havonta találkozunk, jól megvagyunk. :)
És kötelez téged valaki, hogy válaszolj az itteni kérdésekre? Vagy, hogy egyáltalán elolvasd?
Ha ennyire unod, minek vagy itt? :D
Szerintem ebből nem lesz semmi mert túl nagy közöttetek a korkülönbség, max barátok lesztek.
Inkább korodbeliekkel (14-15) találkozz.
Amúgy ez a megismerkedés kb ilyen lehetett: -Szia te is itt nyaral az?
-Igen itt.
Biztos hogy ő ezt nem úgy vette hogy a pasia lettél hanem azt gondolta: Hjaj már megint egy túlbuzgó 14 éves.
Működhet.
Sok kapcsolat alapja a kölcsönös hazugság. Abban az időben mikor nem látod, összejössz egy másik fiúval, majd ha megjön a távoli srác, azzal is összefekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!