Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek megismerkedni a barátom barátaival?
Figyelt kérdés
Strandra megyünk és kitalálta a barátom,hogy elhívja a legjobb barátját és annak a barátnőjét. Állítólag ők is megismernének engem már. Viszont én félek a találkozástól,mert kicsit félénk is vagyok ha új emberek felé kell megnyílnom,meg ők 18-19évesek és félek,hogy nem foglakoznának velem ott a strandon. Hogyan lehetne nagyobb bátorságom? 16/l2016. aug. 9. 19:30
1/3 anonim válasza:
Oruljel mar hogy beakar mutatnina baratainak innen latszik hogy legalabb kicsit is komolyan gondolja veled majd ott eloben mikor latod hogy jo fejek akkor majd megnyilsz
2/3 A kérdező kommentje:
Amúgy 2 éve vagyunk együtt,már sokszor be akart mutatni már az elején is amikor vannak ilyen összejövetelek,csak anyukám nem engedett el pont ez miatt mert félénk vagyok és nem akarja hogy leégessem magam
2016. aug. 9. 19:35
3/3 anonim válasza:
2 éve és még nem mutatott be? Már rég ideje lenne! Ne félj, hiszen ők is nyitottak rád, meg akarnak ismerni! Biztosan jófejek lesznek veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!