Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy sokan lenéznek, és furcsának tartják azt hogy 16 évesen még szűz vagyok? Ez miért zavar ennyire mindenkit? Engem eddig nem zavart.
Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 17:01
11/19 Emma lili válasza:
Aki 16 évesen már nem az az ribi
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek..😃 így megnyugodtam..😀
2016. aug. 11. 11:57
13/19 anonim válasza:
17 éves vagyok, sose voltam pasival, de remélem lesz barátom minél hamarabb, mármint legyen először házasságom és akkor tudok egészséges életkorban gyereket szülni, mert a 20-30-at tartják a legjobb kornak a szülésre.
14/19 anonim válasza:
Egyszer kívántam azt, hogy ne lennék szűz, mert féltem a tampontól (elsőnek használtam)
16/19 anonim válasza:
Ezzel ne is törődj! lány vagyok és 20 éves koromig szűz voltam. és mi bajom van belőle? hát semmi, nagyon örülök hogy nem kurvultam el, mint annak idején a 15-16 éves lányok, és hogy nem álltam össze fűvel- fával, hanem szerelemből az első barátommal :)
17/19 anonim válasza:
én is szűz vagyok és 16/l egyáltalán nem bánom, hogy eddig nem feküdtem le senkivel és egyenlőre nem is tervezem.. szerintem inkább "büszkének" kéne arra lenni, ha valaki nem feküdt össze 12 évesen valami hülye gyerekkel (nem akarok leszólni senkit, csak általánosságban mondom) nekem is mondták már, hogy minél hamarabb meg nem tudom, bíztattak már, sőt szüleim amikor volt egy hosszabb kapcsolatom egy sráccal tavaly fogadtak, hogy elvesztem-e a szüzességem nyáron XD (nem rossz szándékból, amúgy is bírták a srácot)
18/19 Tanácstalan Lány válasza:
Idiota inkabb az aki előbb veszti el szerintem!:D
Küld el őket a francba
19/19 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy a 100%-os válaszokat szintén 16 éves szűz emberek likeolgatták be.:D
Egyébként szerintem sincs vele semmi baj.
Én is az vagyok.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!