Titeket is idegesít, ha tusfürdő ér a hajatokhoz? Sokan tusfürdőt használnak sampon helyett, de engem már az is zavar, ha egy pici tusfürdő megy a hajamra.
Azt gondolom, hogy ez butaság és hiszti.
Semmi baja nem lesz a hajadnak, ha véletlenségből hozzáér egy kis tusfürdő...
Igen, hajmosás végén van ez, amikor bekenem magam tusfürdővel, és a hajamat öblítve egyúttal le is zuhanyzom, szóval felkötni olyankor nem szoktam, különben nem tudnám leöblíteni. De ahogy írtátok, nem árt a hajnak egy kis tusfürdő. Tudom, hogy én spilázom túl, de ha egy mód van rá, vigyázok a hajamra :)
Csinálhatnám úgy, hogy hajmosáskor nem zuhanyzom, hanem máskor, de az meg nem túl takarékos megoldás. És az sem, ha hajmosás után leöblítem teljesen a hajam, törölközőbe csavarom, és utána zuhanyzom tusfürdővel. Több víz megy el így.
Na mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy más lány hogy van ezzel.
Néha úgy szoktam, de nem szeretek zuhanyzással kezdeni. Nem gazdaságos. Hajmosás után bekenem magam tusfürdővel, és azután kezdem öblíteni a hajam, közben a testem is leöblítem, és így megvan a zuhanyzás is.
Körülményes vagyok :)
Hajat mosol, balzsamozod, feltűzöd egy csattal, tusfürdő, leöblíted a tested, majd a hajadat is.
Tádám.
Egyébként az nem zavar, hogy a tested samponos lesz? Kb ugyanaz a kategória, mint a tusfürdős haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!