Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tulreagálom?
Figyelt kérdés
Barátommal másfél éve vagyunk együtt. Az első pár hónapban ő volt a féltékeny aztán én lettem az.
A lényeg az, hogy már a múltban is volt, hogy egy lánynak flörtölve válaszolt, és én megkértem, hogy ne tegye. Nem érdekel ha beszélget bárkivel is, de ne adjon okot a féltékenységre. És annyira idegesit hogy nem veszi észre magát. Bizom benne, de ettől a falra tudok mászni. Szerintetek túlreagálom?
18L
2016. aug. 8. 17:39
1/5 anonim válasza:
Ha valóban bízol benne, akkor igen, kicsit túlreagálod, viszont tény, hogy nem szép tőle, nem a legszerencsésebb magatartás.
2/5 A kérdező kommentje:
De nem hiszem el, hogy nem tud gondolkodni. Le tudná irni amit akar tök máshogyan, ugyan az a jelentése lenne, csak én nem akadnék ki. :)
2016. aug. 8. 17:47
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem reagálod túl..
És amikor szóltál neki hogy ne tegye mert ez téged zavar mit mondott rá?
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kért, és mondta, hogy érti miért szóltam neki. Meg mondja, hogy ő nem gondolta úgy, hogy ez flörtölés. És általában nincs is semmi hónapokig de aztán jön egy új csaj és kezdődik előről :)
2016. aug. 8. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!