Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki vagy csak túlreag...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Van egy srác,aki bejön. Észrevettem, hogy órán többször nyújtózkodik és hátra pillant. Én ülök mögötte. Nem tudom, hogy rám néz-e ilyenkor mert félek a szemébe nézni. Meg egyszer tömegben álltunk. Én elöször nem vettem öt észre, de egyszer körbe néztem és pont a szemébe pillantottam. Nem kapta el a tekintetét annak ellenére hogy ránéztem. Akkor addig engem nézett? Vagy szimplân elbambult? Történtek még ilyesmik, de a lényeget leírtam. Bír engem vagy csak én látom bele a dologba? :/
2016. febr. 23. 16:39
 1/5 anonim válasza:
Mi a keresztneved?
2016. febr. 23. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Kinga 17/L
2016. febr. 23. 17:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Miért?
2016. febr. 23. 17:29
 4/5 anonim válasza:
Ha neked szimpatikus akkor próbálj meg te is közeledni hozzá.Nem kell nagy lépésekkel kezdeni elég egy mosoly és ha visszamosolyog már tudod,hogy te is szimpatikus vagy neki. Aztán majd magától alakulnak a dolgok ha kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak.
2016. febr. 23. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. febr. 23. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!