Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strg456 kérdése:
Tényleg tetszem a lánynak, vagy csak én gondolom így?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy,tegnap találkoztam a lányal aki nagyon tetszik nekem,mindent meg tennék érte de nem is ez a lényeg hanem,az,hogy:
Ezeket a jeleket vettem észre:
1.sokszor nézet volt már szemezés is jó párszor :D
2.mikor közelébe voltam akkor a haját simogatta mindtha ideges let volna
3.kicsit mindtha hangoskodot volna ha közelébe voltam vagy vagyok :D
4.mikor haverok ki mondták a nevem hirtelen rám nézet
5.mikor leszólítotam nem mert rám nézni ezt miért nem értem :D
szerintetek ezek a jelek arra utalnak,hogy tényleg tetsszem neki? :)
2016. febr. 20. 14:46
2/6 anonim válasza:
Ezekből én azt vettem le hogy: Igen, bejössz neki :)
Szerintem itt az ideje hogy lépj! ;):)
3/6 NeymarjrLau válasza:
Igen, arra utalnak, viszont amint meglátja a helyesírásod, lehet hogy meggondolja magát:D már bocsi, de szerintem elég zavaró.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi hát majd remélem ma este lépni fogok ha kint lesz ...ja s bocs a helyesírást gyorsan írtam :D
2016. febr. 20. 15:01
5/6 anonim válasza:
Majd megírod, ha lesz valami? Légsziii!
6/6 A kérdező kommentje:
írj üzenetet majd ott leírom mi volt :D
2016. febr. 20. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!