Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem ír vissza. Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ír vissza. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Na szóval volt egy barátnőm, akivel másfél hónapig együtt voltunk, és vasárnap szakított velem, mert én haragudtam rá amiért nem írt vissza. És azóta azt mondta hogy legyünk csak barátok. Hétfőn meg le is tiltott engem, és ma oldott fel. Úgy tűnik hogy nem változott meg, mivel most se ír vissza vagy órákig, azzal az okkal, hogy nem ér rá, meg hogy mással is beszél meg minden hülyeséget kitalál. Kérdeztem tőlem hogy kíváncsi e rám és azt mondta hogy talán. Tehát ez a dolog nagyon bosszant hogy sokszor 1-2 óráig nem is ír vissza amikor régebben amikor írtam akkor ő egyből vissza is írt. Az egyik haverom azt javasolta hogy ne idegeskedjek ezen, és ne is írjak rá többet, több napig ne is írjak neki semmit és akkor hátha azt fogja gondolni hogy hülyeség volt nem visszaírni és adni fog nekem még egy esélyt és újra járni fog velem. Egyébként azt mondta hogy belém nem szerelmes és hogy másba szerelmes és lehet hogy igazat mond. Viszont most nem ez a lényeg hanem hogy szerintetek jó ötlet amit a haverom mondott? Én viszont attól félek hogy ha így csinálok akkor még inkább elfelejt engem minthogy megbocsásson.

2016. aug. 3. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez egy r'banc... :D

Ne haragudj, de ez jutott hírtelen eszembe.

Azt mondja legyetek barátok, az már baromság. Nem is beszél veled. Ebből le lehet szűrni, hogy le sem szar. Azt ajánlom keresd meg a tökeidet és hagyd a francba ezt a csajt.

2016. aug. 4. 00:05
 2/4 anonim ***** válasza:
En lany vagyok de igaza van az elso valaszolonak ne legyel mar papucs az a csaj mar tul lepett rajtad nem erdekled igy szerintem ne irj ra se most se maskor inkabb hagyd keress egy masik lanyt jobban jarsz mert ezutan a csaj utan mar foloslegesen szaladsz de attol meg kocsog a csaj meg gerinctelen
2016. aug. 4. 00:13
 3/4 ka.ka.o válasza:

Tovább kell lépned. Elhiszem, hogy nem egyszerű, én sem arról vagyok híres, hogy könnyen elfelejtem, aki egyszer közel állt hozzám. De ez a lány tényleg nem foglalkozik veled. Le is tiltott téged! Azután, hogy azt mondta, legyetek barátok. Hát vagy nem érti, mit jelent barátnak lenni, vagy csak le akar rázni.

Egyébként.. Azt írtad, hogy nem írt vissza neked, ezért megharagudtál, és ő ezért szakított. És mondta, hogy másba szerelmes.. Nem teljesen lehetetlen, hogy már akkor is tetszett neki az a valaki, és csak kellett neki egy ok a szakításra, egy olyan ok, amitől nem tűnik abszolút ribinek xd De ez csak egy feltevés. Talán abszolút alaptalan. Mindegy is.

A lényeg, hogy ideje van a keresésnek, és ideje van elfogadni, hogy valami elveszett. Most az utóbbira érkezett el az idő. Teljesen egyértelmű, hogy a lányt jelenleg nem érdekled. Ha érdekelnéd, visszaírna.

2016. aug. 5. 01:41
 4/4 SkinDávid válasza:
Dob ki a telefonod felejtsd el a facebookot és élj úgy ahogy egy embernek élnie kell beszéld meg vele 4szem közt a problémáidat és ne virtuálisan... (18 vagyok de még okostelefonom sincs ,mert szerintem tönkreteszi az emberi kapcsolatokat a folytonos virtuslítás... Hova lett az igazi emberi lény a XXI. században?)
2016. aug. 5. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!