Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ír vissza. Mit tegyek?

Ez egy r'banc... :D
Ne haragudj, de ez jutott hírtelen eszembe.
Azt mondja legyetek barátok, az már baromság. Nem is beszél veled. Ebből le lehet szűrni, hogy le sem szar. Azt ajánlom keresd meg a tökeidet és hagyd a francba ezt a csajt.

Tovább kell lépned. Elhiszem, hogy nem egyszerű, én sem arról vagyok híres, hogy könnyen elfelejtem, aki egyszer közel állt hozzám. De ez a lány tényleg nem foglalkozik veled. Le is tiltott téged! Azután, hogy azt mondta, legyetek barátok. Hát vagy nem érti, mit jelent barátnak lenni, vagy csak le akar rázni.
Egyébként.. Azt írtad, hogy nem írt vissza neked, ezért megharagudtál, és ő ezért szakított. És mondta, hogy másba szerelmes.. Nem teljesen lehetetlen, hogy már akkor is tetszett neki az a valaki, és csak kellett neki egy ok a szakításra, egy olyan ok, amitől nem tűnik abszolút ribinek xd De ez csak egy feltevés. Talán abszolút alaptalan. Mindegy is.
A lényeg, hogy ideje van a keresésnek, és ideje van elfogadni, hogy valami elveszett. Most az utóbbira érkezett el az idő. Teljesen egyértelmű, hogy a lányt jelenleg nem érdekled. Ha érdekelnéd, visszaírna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!