Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Higgyek vagy ne higgyek a fiúnak?
Gyerek korunk óta ismerjük egymast. Sokszor adta kicsiként is a tudatomra h tetszek neki meg szerelmes. Nekem is tetszik, most régóta kavarunk. És hát szorosabb a viszony koztunk, de én nem igazán hiszem el neki amit mond. Igazából az van, hogy pettingelni akar, de a szexet még nem hozta fel, hogy szexelni is akar... Elég neki egyenlőre a petting.
És hogy komoly kapcsit akar velem. De nem tudom h csak dugni akar vagy tenyleg a pettingel hiányolja es normális lenne minden.
Szerintetek?
" mert mikor nem engedem h fogdosson , akkor lehangolódik, bedurcázik és mondja hogy majd engedi más neki..... "
Szánalmas ez a viselkedés. Mint egy sértődött óvodás. Igazi gyenge jellem...
NE HIGGY NEKI,mert a tested jobban érdekli, mint a szíved....
#8 : nem bántott még meg senki , meg nem használtak ki. De attól félek, hogy mivan ha tényleg csak kihasználna.... Persze Ő azt mondja, h komolyan gondolja.
Meg azt is mondta már , hogy ha nekem valami túl gyors, akkor szóljak...
De érdekes módon hiába esik Neki rosszul, hogy nem csinálhatja azt amit akarna, DE valamilyen módon mindig vissza jön , es kihív , hogy talizzunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!