Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor melyiknek higgyek?
Van egy srác, akivel nagyon közel állunk egymáshoz. Nem történt soha semmi. Kicsit ittasn azt mondta nemrég, hogy eéve szerelmes belém, és néha (józanul) tesz olyan kijelentéseket, csak nagyon halkan, nem megismételve ha rákérdezek, amik szintén ezt támasztják alá (pl. kocsival hazavitt, és mondta, hogy legszívesebben nem állna meg, hnem hazavinne magával).
Mondtam neki, hogy szerintem lehetne több is, ő azt mondta, hogy csak barátok lehetünk kizárólag, de szeretné tartani a kapcsolatot. (pontosan tudja, hogy én is szeretném.)
Tegnap találkoztunk, és odjötthozzánk egy virágárus hajéktalan, hogy milyen szép szerelmesek vagyunk, és vegyen a szerelmének egy szál virágot. Megvette és csak annyit mondott, hogy nem randizunk.
Egyébként most elköltözött másik városba.
Hogy tudjam meg, hogy érez-e irántam valamit? Hogy szeret, és fontos vagyok neki, affelől semmi kétségem. Vigyáz rám, figyel rám, segít, stb. De honnan tudjam meg, hogy melyik igaz: szerelmes-e belém vagy nem?
Hát..
Mond meg neki hogy mit érzel és csak annyit mond hogy "kössz" akkor valószínűleg nem szerelmes.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!