Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne tudja meg a barátom hogy rendszeresen megcsaltam? 16L
(nyugodtan el lehet hordani mindennek de inkább segítsetek)
most szombaton az osztálytársaimmal buliztunk és nagyon sokat ittunk én pedig véletlenül kikotyogtam hogy már többször is véletlenül félreléptem:c
többen is ismerik az osztályomból a barátomat és nem akarom hogy elmondják neki mert biztosan szakítana és ő volt eddig az egyetlen normális pasi akivel összejöttem. nagyon szeret engem és mindig ajándékokat vesz nekem és nem szeretném elveszíteni őt
mit csináljak? :c
Nem értem miért vagytok ennyire le sokkolva mind...mit vártatok? (Ez alatt nem azt akarom érteni hogy kib*szottul leszarom,na jó le szarom mert semmi érintettségem sincs az ügyben, és tényleg undoritó ez az egész......)
de,lassan be kell látnotok, ja és:
''Üdvözlök mindenkit ebben az undoritó generációban''
Válassz:
Kicsit fájjon neki - mondd el te neki
Vagy nagyon fájjon neki - mástól tudja meg
Ahogy elnézlek nagyon fog neki
Én meg bas*od az olyanok miatt mint te nem találol normális pasit 18L
Ha szerinted ő volt a legnormálisabb pasi akkor minek csaltad meg?
Remélem elmondjak...és meg a mi fiuk vagyunk a ketszinuek.
Bisztos segítek azzal hogy azt mondom hagy ott szerinted nem kapott mar eleget ez a fiu?
gondolkozz el ezen vagy mondd el neki az igazat
Tarts sorrendet!
1. Szakíts vele, aztán
2. elmondhatod nyugodtan, vagy megtudhatja mástól, hiszen a szakítás után már nem barátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!