Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőm, mit tegyek?
Egy buliban több lányt lesmároltam, és ezt a disco fotósa rögzítette, és feltette a facebook oldalukra. Írtam neki, azt mondta, hogy nem törli le, mert a jegy megvételével vállaltam h kép illetve blablabla, tudjátok.
A barátnőm természetesen látta a képeket, hogy magyarázzam meg neki? Szakítani akar. 17/f
Ezelőtt egyszer már megcsaltam(az is csak smárolás volt....), az is így pletyka szinten kiderült, nem tudtam meggyőzni h nem, de nem is nagyon hitte el a barátnőinek hogy igen.
Szóval a lényeg, mit találjak ki? Azt elhinné, hogy semmire sem emlékszem...? :DD
"Azt elhinné, hogy semmire sem emlékszem"
- lehet, hogy elhinné, de nem tudom, hogy nála hogy van ez. Én a magam részéről hanyatt-homlok menekülök egy olyan embertől, aki ébren van, de nem tudatosan viselkedik, akinek vannak tudatkiesései, olyan férfitől, aki nem vállal felelősségét a tetteiért.
(Mátyás király 15 évesen már király volt.. felnőttél, gondolkozz, mit csinálsz, mit mondasz - mert minden szavunknak, tettünknek következménye van, ezt meg kell érteni 17 évesen)
És az ilyen gerinctelen férgeknek van barátnője. Komolyan. Szemétség! A pia nem ment fel az alól, hogy valakit megcsalsz. Jé, voltam már részeg, hánytam is, szédelegtem mint az állat, még is tudok magamról. Szerintem jobban is teszi a csaj, hogy ott hagy, mert te nem szereted őt!
Aki szereti a párját:
1. miért is mégy nélküle bulizni? Szerintem ez már alapból szánalmas és gáz.
2. Minek iszol, ha nem bírod a piát?
A legnagyobb gond, hogy semmi megbánást vagy bűntudatot nem érezni a kis magyarázatodból, ne csodálkozz, ha kidob...
17/L
hát ha van esze, otthagy téged a francba...
ha pedig neked van egy kis gerinced, te köszönsz el tőle azzal hogy nálad jobbat érdemel.
Akkor vegyük sorba.
1. Igazad van.
2. Hellyel közzel oké amit mondasz, viszont féregnek nem tartom magam, illetve gerinctelennek sem, lévén 6 éve én vagyok korosztályom csapatkapitánya. Arról meg hogy szeretem vagy nem... Hát ha van az elviselni szónak pozitív jelentésárnyalata, akkor ezt használnám. Talán a kedvelem stb.
3. Hogy mondjam, sajnálom én ezt, viszont ez a csaj nem az a nagy Ő. Szép fenék, cici, bírom, de ennyi, azért jó lenne ha együtt maradnánk.
4. Engem nem szoktak dobni.. :) Magamtól pedig végképp nem kímélnék meg senkit, elvégre én nem szeretném a kapcsolat végét. :'D
Tehát a csaj nem az igazi, viszont nem is az a két hetes, remélem értitek.
A kérdésem arra irányult, hogy mit tehetnék, hogy megbocsásson, ehelyett ócsároltok. (amúgy teljesen jogosan. )
B*szd meg, még jó hogy jogosan, ilyennek van csaja. Azért nem akarod hogy véget érjen, mert leakarod fektetni. Neked az a csaj nem több, mint egy árucikk. Ne várd hogy tanácsot adjunk, hogy visszakapd. Előtte már eláshatod magad, főleg hogy többször csaltad meg. Tudod a bizalom mulandó és te nagyon elbasztad. Szophatsz lófa*zt nyugodtan, földbe döngölheted magad, de ez a csaj már akkor sem fog akarni tőled semmit.
A bizalom nem újra építhető dolog!
és előző vagyok... megbocsátani? mit tehetnél?? talán egy kis megbánást mutatni, de nem bántad meg a leírás alapján.. tehát nem is igazán fontos neked....
az én szememben a kapcsolat csak akkor kell, ha szeretsz valakit.. ha szereted, ilyet nem csinálsz.. ezt kéne neki bizonyítani, de hidd el, nem sok csaj ad 3. esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!