Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőm, mit tegyek?
Egy buliban több lányt lesmároltam, és ezt a disco fotósa rögzítette, és feltette a facebook oldalukra. Írtam neki, azt mondta, hogy nem törli le, mert a jegy megvételével vállaltam h kép illetve blablabla, tudjátok.
A barátnőm természetesen látta a képeket, hogy magyarázzam meg neki? Szakítani akar. 17/f
Ezelőtt egyszer már megcsaltam(az is csak smárolás volt....), az is így pletyka szinten kiderült, nem tudtam meggyőzni h nem, de nem is nagyon hitte el a barátnőinek hogy igen.
Szóval a lényeg, mit találjak ki? Azt elhinné, hogy semmire sem emlékszem...? :DD
Kedves Thomika20!
Elárulom neked, hogy igen az ilyennek van csaja. Ügyes. De ezzel mi a baj? Nem tartom rabszolgaként, 1397 óta minden magyar rendelkezik szabad költözési joggal, oda megy ahova akar. Emellett ha meg is dugom, nyilván törvényes keretek között teszem... :DD Elmúlt 14 éves, szóbeli beleegyezés mehet. Hogy nem szeretem? Pontosabban nem vagyok szerelmes. Sose voltam belé, de elképesztő teste van, és eltudja dönteni mit akar. Tudta, hogy nem egy bölcsésszel jött össze , s hogy nem fogunk mekis állásokra jelentkezni a romkocsmák félhomályában.
Vagyis ő lehet fog, én biztos nem.
Most nyílt lapokkal, nekem valóban azért kell ő, hogy a csapattársak előtt "mutogathassam", illetve a szex, plusz nem is segghülye. Neki pedig (NEM TUDOM MIÉRT) imponál ez, és lesi minden szavamat. A megcsalás az én részemről pedig... Tudom hogy nem kellett volna, de ez van.
De ez a férgezés köcsögözés, hát lol tesó. :DD Csak irigy vagy.
Meg igazából az ő szempontjai jelen helyzetben nem is fontosak, hiszen nem ő tette fel a kérdést, hogy mit csináljak, a pasim megcsalt? :OOO , hanem én. Tehát lehet hogy ti, mint makulátlanok (GoT 4ever) elítéltek, csak teljesen feleslegesen, mivel a ti életetek attól nem lesz jobb, se rosszabb, ha egy beképzelt cs.cskát (engem) még kb két három király d.gáshoz juttatok valami értelmes tanáccsal. (bár erre a helyzetre nem nagyon van, a képek facen... xd)
Úgy látom nem értesz.
Az ember sok csajjal jár általában, amíg megtalálja "élete szerelmét".
Na most, én még nem találtam meg, ennek ellenére nem akarom minden nap suli után magamnak vrni valami oldal előtt ülve, szóval kell barátnő, akár csak szexre.
Te hány éves vagy? Mert 17 évesen kétlem h van olyan srác,aki ha tehetné, nem ezt csinálná. Persze, tudom hogy van aki ezt mondja, van is ilyen osztálytársam, bár szerencsétlen olyan dagadt és ronda, hogy meg is értem, hogy csak a belsőt nézi :'DDDDDDD
Végre egy normális válasz, utolsó, köszi.
(volt egy másik is, pm-ben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!