Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánat?
Valaki segítsen légyszives :/ most vagyok túl az első szakításomon és egyszerűen r*hadt szarul érzem magam..., nagyon le vagyok törve és a barátnőm révén sajnos a barátaim is elfogytak..
16/F
Szia. :)
Nem ismerem a barátnődet, sem azt, hogy "milyen" szakítás volt, de azért, ajánlanék neked egy sorozatot, YouTube-n fent van. Domics animations csatornán angolul. De ha beírod: Szakítások akkor kiadja magyar felirattal. Egy elég "vicces" sorozatról van szó, de mégis van benne egy kis tanulság.
Szia.
Szerintem nézz egész nap tv-t,gépezz.Szörfölj a neten :)
Beszélgess a családoddal.
Foglald el magad valahogy,hogy ne a lányon járjon mindig a gondolatod.
#1 köszi :D rákeresek hamarabb megy az idő és az csak segít :) remélem jó
#2,#3 nagyon sok mindent próbálok így is :) sportolni, főzni :D stb.. de családommal annyira nem tudok sajnos ilyen témákban elbeszélgetni és így elég nehéz sajnos :/ tv, meg gép nem köt le ha rajta jár az eszem :/ de ha beszélgetek hamar kimegy a fejemből :)
Amiket eddig irtak mind nagyon jok, annyival egeszitenem ki hogy jarj uj tarsasagokba, vagy akar egyedul is ki otthonrol, setalni parkokba, beulni egy kavera valahova, akarmi, ne zarkozz be. Uj tarsasagokba, korokbe ha mesz az se ha senkit se ismersz meg onnan, de az persze nem art ha azert a kozos erdeklodes megvan - pl ne menj Mondoconra ugy, hogy meg hirbol se hallottal egy animerol se. Es lehet, hogy az se tul jo otlet, ha Black Sabbathos poloban mesz el egy discoba :D ( ezek csak peldak voltak :D ).
Esetleg tudnek meg javasolni onismereti, pszichologiai konyveket, Csernus - A ferfi ( sracoknak ), HVG extra pszichologia kulonszamok, Szabo Peter - Van elet a halal elott meg hasonlok.
Sajna en is hasonlo helyzetben voltam 19 evesen, de sikerult tulelni, szoval hajra ;)
Ja es tanulsag a kovi kapcsolatra: ne hagyd hogy eltavolitson a baratoktol. Ha megprobalja megis akkor egy onzo p.csa es tudni fogod hogy hagyni kell a puttonyba ;)
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!