Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon nyálas lenne?
Hat az sok mindentol fugg hogy nyalas e... Peldaul hogy milyen stilusuak de a legfontosabb hogy az o szemelyisege befogadna e egy ilyen vallomast, hogy o mit gondolna.
Viszont ha a szemebe akarod mondani akkor nem hiszem hogy ez a legjobb megoldas.
Inkabb hivd el valahova setalni, kavezni stb. Es mondd el neki amikor alkalmasnak erzed. :)
Drukkolok neked :)
Köszönöm 1.
Azért gondoltam ki hogy odaadom neki a leveleket, mert félénk vagyok, és nem merném csak úgy elmondani neki. Köszi hogy drukkolsz, majd írok mi lett belőle :)
Szerintem is aranyos lenne :)Mondjuk az kicsit furcsa, hogy csak odaadod neki, de ha mondod, hogy olvassa el mindet sorrendben, úgy hogy ott vagy, szerintem nagyon jó :)
Szervezz vele találkozót, ne várj az iskolakezdésig.
Én is az osztálytársammal vagyok együtt, 3 évig folytottuk magunkba, most viszont kitört belőlünk minden érzés, és már egy hónapja hivatalosan együtt vagyunk :)
Sok sikert minden esetre!
18/F
Köszi neked is és gratulálok :)
Csak nem merek neki írni ezek után http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker.. . Azóta sem írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!