Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez nagyon nyálas lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon nyálas lenne?

Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátom szerelmet vallott, de visszautasítottam és barátok maradtunk. De végül eltávolodtunk és rájöttem hogy én is szeretem, és nem csak barátilag. Most, hogy nyári szünet van, nincs suli els nem látom nap mint nap egyre jobban hiányzik. Pár napja elkezdtem minden nap levelet írni neki. Eredetileg csak magamnak írtam (muszáj volt kiadnom magamból, mert senkinek sem beszéltem róla) viszont úgy gondoltam, hogy majd úgy vallom be neki, hogy odaadol belole neki párat. Ez nagyon nyálas? Mert ha igen kigondolok mást. O is a szemembe merte mondani 2 éve, tehát én is megteszem.

2016. júl. 31. 20:36
 1/5 Univerzumlakó válasza:
100%

Hat az sok mindentol fugg hogy nyalas e... Peldaul hogy milyen stilusuak de a legfontosabb hogy az o szemelyisege befogadna e egy ilyen vallomast, hogy o mit gondolna.

Viszont ha a szemebe akarod mondani akkor nem hiszem hogy ez a legjobb megoldas.

Inkabb hivd el valahova setalni, kavezni stb. Es mondd el neki amikor alkalmasnak erzed. :)

Drukkolok neked :)

2016. júl. 31. 20:54
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Óóó de aranyos mint egy filmben
2016. júl. 31. 20:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm 1.

Azért gondoltam ki hogy odaadom neki a leveleket, mert félénk vagyok, és nem merném csak úgy elmondani neki. Köszi hogy drukkolsz, majd írok mi lett belőle :)

2016. júl. 31. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is aranyos lenne :)Mondjuk az kicsit furcsa, hogy csak odaadod neki, de ha mondod, hogy olvassa el mindet sorrendben, úgy hogy ott vagy, szerintem nagyon jó :)

Szervezz vele találkozót, ne várj az iskolakezdésig.

Én is az osztálytársammal vagyok együtt, 3 évig folytottuk magunkba, most viszont kitört belőlünk minden érzés, és már egy hónapja hivatalosan együtt vagyunk :)

Sok sikert minden esetre!

18/F

2016. júl. 31. 22:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi neked is és gratulálok :)

Csak nem merek neki írni ezek után http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker.. . Azóta sem írt

2016. júl. 31. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!