Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha egy lány képeket küld magáról akkor lehet valami köztünk? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Plussz volt egy aznapi kupaküzenete amit el is küldött nekem "randizunk?" üzenettel.(ez utan miután elküldte ezt el is hívtam,találkoztunk) 3 hete beszélünk. 21/L és 17/F(én vagyok a kérdező)
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 29. 21:38
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom...segitseget ker az ember erre meg...mi szukseg van erre? Jobban erzed magad ettol?
2016. júl. 29. 21:44
3/10 anonim válasza:
Hát meg is kérdezheted :D vagy esetleg elhívhatod még erre -arra aztán majd kiderül :)
4/10 anonim válasza:
Attól függ hogy milyen képeket küld magáról...
Mert ha "olyanokat", akkor én azonnal hagynám a francba.
5/10 anonim válasza:
Vagy szívat, vagy tényleg akarna többet is. Mondjuk én 20 évesen nem igazán tudnám elképzelni egy 16-17 éves sráccal, de végül is ha sokkal érettebb az átlagnál és passzolunk, akkor miért ne, a kor csak egy szám. Vagy akkor is okés lehet, ha a csaj éretlenebb.
Szerintem adj neki esélyt, találkozzatok, beszélgessetek még többet, aztán majd adja magát a dolog. Ki fog derülni számodra, ha többet is akar.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Nem, nem "olyan" képek...csak arról hogy fázik, és ilyen szomorú arcos képet :D
2016. júl. 30. 16:50
7/10 A kérdező kommentje:
És érettebb vagyok az átlagnál :)
2016. júl. 30. 16:50
9/10 anonim válasza:
jó akkor világos te érettebbnek hiszed magad az átlagnál a lány meg "szomi fejes fázós képeket" küld ő meg éretlenebb az átlagnál... jézusom ki küld ilyet 21 évesen?! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!