Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A pasim hasbarúgott (bár nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim hasbarúgott (bár nem direkt) jogosan haragszom?

Figyelt kérdés

tegnap este kicsit nagyon részegek voltunk ott volt a baráti társoságunk meg iszogattunk és akkor kitaláltuk hogy párnacsata bújócskázzunk lekapcsolták a villanyokat egyg nagy szobába és azt ütni a párnával akit érünk csak a fiúk kicsit eldurvultak és elkezdték egymást ütögetni és amikor a pasim közelébe értem hát nem tudta hogy én vagyok és jól hasbarúgott a székről amire felmászott ő meg beesett az asztal mögé..

pedig előtte még hangosan kiabáltam is hogy ne durvuljatok és így is folytatta...

én meg azért most így eléggé haragszom rá... mert fájt is.. és mi van ha fejberúg vagy kitudja...

mit gondoltok?

amúgy 15 évesek vagyunk mindketten

2016. júl. 29. 20:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem arra akart utalni, hogy nem szarik mindenre es csak vedel ennyi idosen, hanem van ambicioja is.
2016. aug. 17. 14:37
 22/23 anonim ***** válasza:
Persze, marhára ezt derült ki róla a leírása és válaszai alapján.
2016. aug. 17. 17:07
 23/23 anonim válasza:
15 évesen még fejlődik az agyad, és az alkohol káros hatással van rá(persze 1-2 sörtől, vagy egy pohár bortól nem lesz bajod...) mellesleg ha a rendőrök észreveszik, hogy full részegek vagytok, akkor elvesznek a szüleidtől, és 18 éves korodig mehetsz elvonós suliba, hidd el az osztálytársammal is ez történt
2016. aug. 19. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!