Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A pasim hasbarúgott (bár nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim hasbarúgott (bár nem direkt) jogosan haragszom?

Figyelt kérdés

tegnap este kicsit nagyon részegek voltunk ott volt a baráti társoságunk meg iszogattunk és akkor kitaláltuk hogy párnacsata bújócskázzunk lekapcsolták a villanyokat egyg nagy szobába és azt ütni a párnával akit érünk csak a fiúk kicsit eldurvultak és elkezdték egymást ütögetni és amikor a pasim közelébe értem hát nem tudta hogy én vagyok és jól hasbarúgott a székről amire felmászott ő meg beesett az asztal mögé..

pedig előtte még hangosan kiabáltam is hogy ne durvuljatok és így is folytatta...

én meg azért most így eléggé haragszom rá... mert fájt is.. és mi van ha fejberúg vagy kitudja...

mit gondoltok?

amúgy 15 évesek vagyunk mindketten

2016. júl. 29. 20:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%

"tegnap este kicsit nagyon részegek voltunk"

"amúgy 15 évesek vagyunk mindketten"

Na ezek után még kérdezze meg valaki, miért nem kérek az emberekből...

2016. júl. 29. 20:29
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy tuti fájt de ne mártírkod.Nem direkt volt.Nem kell valakit olyas valami miatt hibáztatni amit nem is akart hogy megtörténjen.
2016. júl. 29. 20:29
 3/23 anonim ***** válasza:
81%
Hülyeség.
2016. júl. 29. 20:30
 4/23 A kérdező kommentje:

jó de hát én mondtam nekik hogy ne durváskodjanak mert sírás lesz a vége (csak nem gondoltam hogy az én részemről :S )

1-es te meg tartsd meg magadnak a magánvéleményed semmi köze a kérdéshez engem nem érdekel te miért nem szereted az embereket

2016. júl. 29. 20:31
 5/23 Givin' Answers ***** válasza:
53%

Szia!

Érthető, hogy haragszol, mo djuk szerintem nincs okod rá. Véletlen volt. Oké, hogy szóltál.. de részeg volt. Nem nagyon lehetett tudatában annak amit csinál.

Szóval szerintem jogos is, meg nem is, de inkább nem az. Véletlenül, részegen tette. De szerintem biztos megbánta úgyis.

Remélem segíthettem!

2016. júl. 29. 20:36
 6/23 anonim ***** válasza:
30%

"Na ezek után még kérdezze meg valaki, miért nem kérek az emberekből..."

Nem hiszem, hogy régen a 15-16 évesek egyszer sem ittak. Az, hogyha néha nyári szünetben jól érzik magukat nem hiszem hogy probléma.

A kérdésre válaszolva: Érthető, hogy feldúlt voltál és hogy elvársz egy bocsánatkérés, de ahogy előttem is írták részeg volt és nem direkt csinálta, így megbocsáthatnád neki, ha látszik rajta, hogy megbánta.

2016. júl. 29. 20:52
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
hülyeség. emiatt ne haragudj :D
2016. júl. 29. 20:55
 8/23 A kérdező kommentje:

hát jó :S végülis igazatok van

egyébként meg nem iszunk mindig meg zűllünk jó? Meg egyébként is a szüleink is tudtak róla mert inkább otthon csináljuk mint valahol máshol kitudja kikkel..

2016. júl. 29. 20:55
 9/23 anonim ***** válasza:
75%
az igen :D köszönöm, nekem mára elegem van az emberekből
2016. júl. 29. 21:21
 10/23 anonim ***** válasza:
81%
Én kérek elnézést, hogy szerintem a 15 éves gyerekek jobban is eltölthetnék szabadidejüket, mint ivással. Ráadásul a szülők tudta mellett...
2016. júl. 29. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!