Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek hazudik-e nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hazudik-e nekem vagy sem?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy csak én komplikálom túl ezt az egészet, de a barátaim szerint is hazudik. Nem azon rágtam be, ami a téma, hanem hogy nem mond igazat. A baràtom még a kapcsolatunk elején megkérdezte, tőlem, hogy szűz vagyok-e, én meg normálisan elmondtam neki, hogy igen, még az vagyok. Visszakérdeztem és a válasza az volt, hogy "nem". ( 14 évesen vesztette el elvileg egy 17-18 éves lánnyal ) Küldte nekem azt a "Titkos Lakás" féleséget, mondom ezt azonnal felejtse el. Azt mondja, ő sem menne oda, még akkor sem, ha "szűzön halna meg". Engem itt kezdett érdekelni a téma. Egyszer az volt a válasza, hogy szűz, egyszer az, hogy nem. Utána meg már olyan válasza is volt, hogy "lett volna lehetőségem, de hát 14 évesen minek?".

Én már komolyan nem tudom mit gondoljak és mit nem, de az 1000%, hogy nem mond igazat, csak beszél össze-vissza. Pedig egy párkapcsolat őszinteség nélkül nem nagyon működik. Hogy tudjam meg ezt az egészet, hogy az igazat mondja? Válaszokat előre is köszönöm!

2016. júl. 29. 19:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért ne azon vesszetek már össze, hogy szűz e, vagy sem...

Talán a gondolkodása még kissé gyerekes, és jobban érezte volna magát ha abban a tudatban vagy, hogy ő már tapasztaltabb nálad. De hidd el, semmit sem számít a dolog.

2016. júl. 29. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van! Értem, hogy itt az őszinteségen van a hangsúly, de ez akkor sem téma, ha neki így jó, akkor hagyd rá, inkább ne kezd el vallatni :D
2016. júl. 29. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!