Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek a csaj hazudik nekem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a csaj hazudik nekem?

Figyelt kérdés

Ma van egy fesztivál időpontja es gondoltam hogy elhivom a csajt megismerkedni. na de az van, hogy tegnap kozolte velem h nem tud jonni, mert kozbe jott valami neki.. Es ma csak delelott tudtam vele beszelni, es utana mar nemtudtamvel mert nincs fent egesz delutan.. gyanakszok hogy fesztivalozik.. en nem mentem el mert o

se jott. most mit tegyek ha valoban hazudik..?

16/F

2015. júl. 11. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
sztem vmit nem akar elmodnai
2015. júl. 12. 00:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak nem jössz be neki, és ezt s csajok többsége nem fogja a szemedbe mondani, csak valahogy lekoptat.

Sz*rd le és keress másvalakit!

2015. júl. 12. 09:43
 3/7 Noren1989 ***** válasza:

Menj el fesztiválozni, öcsém. Érezd jól magad, a korodbeli csinos csajokkal Dunát lehet rekeszteni, ne aggódj.

25/F

Am sz_rd le.

2015. júl. 12. 10:59
 4/7 A kérdező kommentje:
koszonom, de nekem sokat jelent ez a lany :( es azon gondolkozom hogy rakerdek ezugyben
2015. júl. 12. 11:34
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
Na de akkor mondd, hogy mi lett ;)
2015. júl. 12. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül az van, hogy nem jössz be neki, hanem talán nem akart fesztiválozni menni, úgy gondolta, hogy így oldja meg esetleg, h ne bántson meg. Vannak jobb helyek is ismerkedésre:) Meg az is lehet, hogy bejössz neki, csak nem partiarc pasit keres.
2015. júl. 12. 17:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon bir engem es szeretne ha tobb lenne koztunk mint baratsag
2015. júl. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!