Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátnőm folyton hazudik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm folyton hazudik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mind a ketten 15 évesek vagyunk. Kb. 1 éve járunk és mostanság állandóan hazudik olyan dolgokról amik számomra fontosak lennének. Ebbe most nem megyek bele... A lényeg, hogy már tucatszor mondott mást. Szerintetek dobnom kéne? :(

2013. dec. 30. 10:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ennyit tudunk, akkor igen, dobnod kéne, de biztosabb választ tudnánk mondani, ha leírnád miben hazudik.
2013. dec. 30. 10:07
 2/19 A kérdező kommentje:
Hát azt hazudta, hogy az ő szülei megengedik az együtt alvást erre kiderítettem, hogy nem is. Akkor azt is hazudta, hogy tudják a szexet, hogy volt köztünk, de természetesen az is kiderült, hogy nem tudnak róla semmit... -.-" Én meg égek mint egy nem tudom mi. :,(
2013. dec. 30. 10:13
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Égsz mint a rongy... így van a mondás, a rongy szokott égni.
2013. dec. 30. 10:23
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben: dobd.
2013. dec. 30. 10:24
 5/19 FIVESTAR ***** válasza:
77%
Jól szájba kell vágni xddd
 6/19 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a "nyelvtani kisegítést". :D
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
Vagy égsz, mint a Reisztág.
2013. dec. 30. 10:25
 8/19 anonim ***** válasza:
Lol, szívesen, de hogy a kérdésre is válaszoljak ha ilyenekben hazudik a csaj az a későbbiekben sok problémához fog vezetni és gondolom nem ő az életed szerelme, a jövendőbeli menyasszonyod és a majdani gyerekeid anyja. Szal nem veszítesz vele sokat. Egy ideig sz@r lesz de pár hét után el is felejted, majd lesz másik.
2013. dec. 30. 10:27
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Igazából, ez nekem azt jelentené, hogy képtelen felelősséget vállalni a tetteiért, de szerintem ülj le vele, és kérdezd meg tőle, hogy miért hazudott. Lehet, hogy a szüleivel nincs olyan kapcsolata, nem engedték meg neki, de nem akart lelombozni. Mindenképpen meg kellene vele beszélned.
2013. dec. 30. 10:40
 10/19 A kérdező kommentje:
Tegnap este beszélgettem vele arrol hogy megkéne beszélni, de erre ő inkább besértődött, hogy ugyis csak a szexre kellek meg vannak nála jobbak is nem kell vele járnom. -.-
2013. dec. 30. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!