Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm folyton hazudik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mind a ketten 15 évesek vagyunk. Kb. 1 éve járunk és mostanság állandóan hazudik olyan dolgokról amik számomra fontosak lennének. Ebbe most nem megyek bele... A lényeg, hogy már tucatszor mondott mást. Szerintetek dobnom kéne? :(2013. dec. 30. 10:02
11/19 anonim válasza:
Ha ekkora hisztis... Akkor nyugodtan dobd ki, megérdemli. Ez csak érzelmi zsarolás, hidd el, nagyon meg fog lepődni.
12/19 anonym34 válasza:
Igen szerintem is dobd ki ha öt nem érdekli . Figyeld meg hogy sírva fog vissza menni. Akkor fogja megtudni mennyire is fontos voltál neki amikor már elveszít :)
13/19 anonim válasza:
Hagyd a francba a kis cafkát, egy komolytalan kislány. Amúgy meg mi a tökért kell 15 évesen szexelni?
14/19 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm a válaszokat! BUEK mindenkinek!
Utolsó: azért mert kívántuk mind ketten. :)
2013. dec. 30. 12:40
15/19 anonim válasza:
Nem értem, mi itt a kérdés. Már az első hazugságnál dobnod kellett volna. Milyen anya lesz az ilyenből? Rá mernéd bízni a gyermekeid mentális fejlődését?
16/19 anonim válasza:
Jaj persze folyton én vagyok a hibás mivel én vagyok a csaj.Hidd el hogy jó anya lesz belőlem.Ti úgy se tudjátok min mentem keresztül ezzel a fiúval.
17/19 anonim válasza:
Ti úgy se tudjátok min mentem keresztül ezzel a fiúval.
Nem, valóban nem tudjuk. De ezen segíthetsz. Mesélj!
18/19 anonim válasza:
Ha ennyire gáz a kapcsolat miért nem mentek szét?
19/19 anonim válasza:
Valóban nem tudjuk, de a hazugság az hazugság, ami azt jelenti, hogy nem tiszteled eléggé a másikat. Ez elég ok arra, hogy szakítsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!