Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok járnátok egy 10/7 -es...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chriss025 kérdése:

Lányok járnátok egy 10/7 -es pasival?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kèrdèsem, hogy lányok járnátok egy 10/7 pasival? Ès pontosan mit, is jelent ez a pontozás? Átlagos? Átlagosnál jobb? :) A belsőmre, általába 10/9-et adnak.:) Sokszór mondják a lányok, hogy jó fej srác vagyok, el lehet beszèlni velem ès rendes vagyok... :) (Kèrlek csak èrtelmes válaszokat...Köszi.) :D
2016. júl. 28. 23:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem járnék senkivel aki egy fogyatékos skála szerint osztályoz embereket ^^ Trolololo~ Na de értem a kérdést, és a válaszom még így is nem. Ha nagyon pontozni kell valakit, akkor nálam a 10/5 az átlagos, szóval a 10/7-el az átlagosnál jobb lennél, de ennyi nem elég egy kapcsolathoz. Belsőleg meg 10/10-et akarok. Ez egyébként nem irreális elvárás, nálam a 10/10 rendelkezik az összes alap "követelménnyel" amivel hosszútávon is működőképes lehet egy kapcsolat.

De ez csak az én saját fogyatékos skálám, mások nem biztos hogy egyet értenek velem.

2016. júl. 29. 09:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Lányok??? Amugy köszönöm a válaszokat :)
2016. júl. 29. 09:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Mivez már hogy pontozás??? Nem mind1? Akinek tetszel annak tetszel és kész
2016. júl. 31. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!