Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy ilyen pasival?
Figyelt kérdés
Nem szeret beleszólni más dolgába. Csendes, csak akkor beszél mikor kérdezik. Nagyon nyugodt, még azon sem kezdene el stresszelni ha valaki pisztolyt nyomna a homlokához. Nyugodt, mély hangon beszél. Egyáltalán nem agresszív, úriember módjára viselkedik, gyakorlatilag minden illemszabályt betart.
Nagyon érdeklik a természettudományok, csillagászattól a biológiáig minden. Nagy lexikális tudással rendelkezik, gyakorlatilag majdnem mindenhez hozzá tudna szólni, viszont nem szeret okoskodni, ezért inkább megtartja magának a mondandóját.
Tanulás mellett sportol, szálkás izmos teste van.
Ilyen pasival járnátok?
17/F
2015. júl. 23. 14:44
2/18 A kérdező kommentje:
Ui: természetesen ápolt, jól öltözködik stb...
2015. júl. 23. 14:46
4/18 anonim válasza:
Igen. :D (De azért remélem humora van.)
7/18 anonim válasza:
Dettó ugyanez vagyok szinte annyi hogy azért annyira nem vagyok kidolgozott testű. Meg nincs szakállam :)
19/F
8/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó válaszoló, már értem. :D
2015. júl. 23. 15:16
10/18 anonim válasza:
Ilyen pasi a példaképém csak én inkább reál :) 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!