Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti járnátok egy ilyen pasival?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok egy ilyen pasival?

Figyelt kérdés

Nem szeret beleszólni más dolgába. Csendes, csak akkor beszél mikor kérdezik. Nagyon nyugodt, még azon sem kezdene el stresszelni ha valaki pisztolyt nyomna a homlokához. Nyugodt, mély hangon beszél. Egyáltalán nem agresszív, úriember módjára viselkedik, gyakorlatilag minden illemszabályt betart.

Nagyon érdeklik a természettudományok, csillagászattól a biológiáig minden. Nagy lexikális tudással rendelkezik, gyakorlatilag majdnem mindenhez hozzá tudna szólni, viszont nem szeret okoskodni, ezért inkább megtartja magának a mondandóját.

Tanulás mellett sportol, szálkás izmos teste van.

Ilyen pasival járnátok?

17/F

2015. júl. 23. 14:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem bátran kijelenthetem, hogy majdnem minden nő járna egy ilyen pasival. Ez túl szépen hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. :D

16/L

2015. júl. 23. 19:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Hú igazi ritkaság vagy sportolsz is és okos is vagy. :D Részemről igen:) 17/L
2015. júl. 23. 21:44
 13/18 anonim válasza:

Abszolút semmi baj nincs veled.

Biztos sok nőnek tetszel de mindig lesz olyan akinek nem fogsz mert bár tökre rendes pasinak tűnsz, engem például sosem érdekelnél. Egyáltalán nem sértésnek szánom, csak vannak akik kicsit extrémebbek és untatja őket a csillagászat. De ettől nagyon jó dolog hogy téged érdekel és okos vagy:) Csak vannak olyanok akik az izgalmasat és a kiszámíthatatlant keresik.

2015. júl. 23. 23:38
 14/18 anonim válasza:
Nem kérdés :D álompasi 16/L
2015. júl. 24. 01:02
 15/18 anonim ***** válasza:
De meg mennyire!
2015. júl. 24. 01:04
 16/18 anonim ***** válasza:
Oszi
2015. júl. 25. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó barátok lehetnénk, mert ezekkel a tulajdonságokkal szimpatikus vagy, viszont nem jönnék össze veled, mert a nyíltabb, beszédesebb fiúk vonzanak inkább. :)

17/L

2015. júl. 25. 13:56
 18/18 anonim válasza:
Én igen, számomra álompasi egy ilyen srác, csak nem tudom elképzelni hogy nézhetsz ki képen vagy akár élôben is :)
2015. júl. 27. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!