Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tüntessem el a csajt a képből?
Figyelt kérdés
3 hete együtt vagyok a barátommal és én nagyon szeretem, és elméletileg ő is engem. Nagyon szeretek vele lenni de az egyik haverja és annak barátnője jóban van a barátom exével. Amikor ők is ott vannak sokat szóba kerül a csaj ami engem nagyon idegesít de ha ez nem lenne elég nagyon szép lányról van szó.... :/ a barátom nem tudta őt elengedni mert mikor szakítottak egy idő után megint kikötöttek egymás mellett. Meg mikor beszélnek akkor annak az a vége hogy újra össze jönnek. Most egy ideje nem tartja a párom az exével a kapcsolatot meg mikor beszélnek akkor két perc múlva már veszekednek is. Viszont én két hete hallottam ahogy a barátom hiányolta a csajt a haverjának, de eközben meg mondogatja nekem hogy mennyire szeret. Mániákusan rettegek attól, hogy az exével megint elkezd majd beszélni mert a barátom eddig kevés lányhoz volt hűséges (köztük ahhoz a csajhoz) és azzal a lánnyal csalta már meg egy barátnőjét. A csajnak nincs most pasija ezért is félek annyira. Ti mit tennétek a helyemben? Hogy iktassam ki az életéből az exet?2016. júl. 25. 13:14
21/31 anonim válasza:
#20 Mert az ex nyilván megerőszakolta a kérdező pasiját. Annyi ilyet hallani, amikor a romlott nőstények kihasználják a fiúkat :c Bizony, még véletlenül sem hibás a másik fél. De most komolyan, gondolkodjunk..nem a csajt védem, mert tényleg nem gerinces dolog foglalt emberrel kikezdeni.. De mi van a fiúval? Neki mindenkit szabad mert farka van? :D A kérdező tudja hogy milyen emberrel jött össze, akkor most szépen megeszi amit főzött. Tudod a tetteinknek/döntéseinknek következményei vannak amiket vállalnunk kell. 16/L
22/31 anonim válasza:
Nem azt mondtam hogy megeroszakolta😂 de igen mindenki tudja en is tudom hogy a fiu is hibas sot, de a kerdezo leirta hogy nem akarja kidobni a baratjat ezert hiaba irjuk nem fogja mert szereti, erted most 100an is leirhatjak neki hogy a baratja ilyen meg olyan szemet,o szereti es nem akarja elvesziteni egy lany miatt.. gondolom..
23/31 anonim válasza:
#22 Persze értem én :D Csak akkor ne csodálkozzon ha őt is meg fogja csalni a fiú. Legközelebb talán okosabban választ
24/31 A kérdező kommentje:
Beszéltem azóta a csajjal és a halálba elküldtem,de nagyon nyugodtan fogadta. Elmondta hogy alakulóban van egy sráccal valami és nyugodjak meg mert a barátom elég szemét volt vele és esze ágában sincsen vissza fogadni. Ugyan nem tetszett az egója mert hozzá tette hogyha akarja úgy is vissza tudja, mert még a barátom nevezte egy mocskos szemét ládának, aki bármire képes ha dugni akar...de most szerencsére biztonságban vagyok. Óvatosságra intett de mondta hogy legyek boldog vele. Utána még mondta hogy mikor a barátom megcsalta az előző barátnőjét azt úgy tette hogy ő nem tudott arról hogy együtt van valakivel de nem védte magát mert azt is hozzá tette hogy az még az ő részéről volt gusztustalan hogy utána újra össze jött a barátommal. Lényegében normálisabb volt mint amire számítottam. Azt hittem a r***** exek nyomorultak de ez a példány még elég rendes volt. Köszönöm mindenkinek a válaszokat máskor nem leszek olyan előítéletes és mindkét felet meg fogom hallgatni.
2016. júl. 29. 13:23
25/31 anonim válasza:
Szóval úgy ítélkeztél, hogy közben a teljes storyt sem ismerted. Gratulálok.... Rosszabb vagy mint az a lány akit mocskos szavakkal illettél, nem gondolod?
26/31 anonim válasza:
Utolsó, ne legyél már gyökér. Most mondta el, hogy csak félt, ezért volt előítéletes. Meg is ígérte, hogy nem csinál többet ilyet, felismerte, hogy hibázott. Az ilyesfajta beismerésre parasztság így válaszolni -.- Ezt csak rosszindulatból tetted, ami soha nem jó. Szerintem most volt a leginkább alkalmatlan, hogy bántani akarod, amikor felnyílt a szeme.
27/31 anonim válasza:
Nem rosszindulatból tettem de ha én így beszélek valakiről akkor annak komoly oka van, és nem pedig csak féltékeny vagyok. Ez nem magyarázat. Tiszteljük már egymást egy picit hogy nem feltételezünk olyan emberről rosszat akit nem is ismerünk.
28/31 anonim válasza:
Pont ezért. Nem ismered a kérdezőt, de az utolsó bejegyzésében beismerte, hogy hibázott, ami jó jellemre vall.
29/31 paradicsom31 válasza:
Szerintem meg igen is van olyan, amikor egy barátságot szét kell robbantani, amikor már ténylegesen veszélyezteti a kapcsolatot.. Én is így tettem... szar volt, de meg kellett tennem..
30/31 anonim válasza:
Ezer eves kerdes, de biztos sokaknak aktualis. Ilyen helyzetben szomoru belatni, de jobb veget vetni a kapcsolatnak mihamarabb... Mondjuk a tinikor resze a szenvedes, szoval fel lehet ezt fogni tanulopenznek is. Gondolom azota mar szakitottatok, de ha van update megirhatnad, ha mar ennyi kommentet elolvastam, kivancsi vagyok a fejlemenyekre😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!