Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tüntessem el a csajt a képből?
Ez a kapcsolat több pontban is hibás. Miért erőlteted? Én elhiszem, hogy nagyon rossz lesz nélküle, de így csak meg fog bántani. Nem a lány hibája, hogy a barátod még mindig őt szereti.
2016. júl. 25. 19:37
12/31 anonim válasza:
Likvidáld az élők közül. No girl, no problem. ;)
2016. júl. 26. 12:44
13/31 A kérdező kommentje:
Ez az ötlet tetszik kedves utolsó :D
Ez azért sokat elárul rólad...
2016. júl. 26. 17:10
15/31 A kérdező kommentje:
Ezt kajakra nem hiszem el.... Feltettem egy kérdést, segítséget várnék erre ti engem támadtok. Elmondtam miért utálom ezt a ringyót elmondtam hogy mi történt már korábban sokszor de ti ahelyett hogy nekem segítenének őt véditek. Mi ez a nő egy boszorkány? Mindig mikor mesélek róla valakinek vagy megmutatom hogy néz ki szimpatizálni kezdenek vele vagy a fiúk esetében a farkukra kezdenek hallgatni. Most rólam van szó, nekem segítsetek. Természetesen nem kinyírni akarom csak a barátom közeléből akarom eltüntetni mert ugyan most nem beszélnek de néhány hónap múlva fognak és akkor a kapcsolatom is veszélybe fog kerülni. És ki miatt? Hát amiatt a szajha miatt....
Nem megbántani akarlak de véletlenül nincs valami agyi bajod? Ne élj már az ex árnyékában. A párod most veled van ne stresszelj. Ha meg ez tönkre tesz ,dobd ki a pasit mert annyit nem ér hidd el nekem. De mostmár a korodra azért kíváncsi lennék. Biztos fiatal vagy leszel még szerelmes.
2016. júl. 26. 17:56
17/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok azért agyi beteg mert féltékeny vagyok kössz a feltételezést. Nem fogom a pasim kidobni! És 18 éves vagyok.
18/31 anonim válasza:
12/17
Vele kéne megbeszélned ezeket a dolgokat, próbáld meg neki elmondani, hogy bánt téged ez az egész. Ha meg nem tudja megérteni, hogy félsz a helyzettől, akkor nincs sok értelme. Remélem meg tudjátok oldani. ;)
2016. júl. 27. 10:53
19/31 anonim válasza:
De ha nem tudod megbeszélni, szólj, van ásom.
2016. júl. 27. 10:56
Fuj en is utalom az ilyen lanyokat.. es ezt most mindenkitol kerdezem aki a kerdezot cseszteti es vedi azta csajt.. ugye a kerdezo leirta hogy a fiu a lannyal megcsalta a regi baratnojet... de itt aza problema hogy az ex baratnonek hogy volt pofaja ahhoz hogy ujra a fiuval legyen mikor nyilvan tudhatta hogy a fiunak baratnoje van ?!... egy normalis lanynak nincs gyomra egy olyan fiuval lenni akinek van baratnoje..
Kerdezo, figyu szerintem nem tudsz mit csinalni mert ha esetleg irnal vagy beszelnel a lannyal abbol te jonnel ki rosszul es a baratod szemeben is egy feltekeny liba lennel... az ilyen lanyokkal sajnos semmit nem lehet csinalni nincs meg bennuk a tartas hogy ne kezdjenek ki egy fiuval akinek van baratnoje...
Ha bant hogy rola beszelnek a baratjai akkor nyugodtan mond meg hogy szamodra kellemetlen eza tema. Vagy jelezd hogy ne a jelenletetben istenitsek a lanyt..
2016. júl. 28. 20:12
Kapcsolódó kérdések: