Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy tüntessem el a csajt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tüntessem el a csajt a képből?

Figyelt kérdés
3 hete együtt vagyok a barátommal és én nagyon szeretem, és elméletileg ő is engem. Nagyon szeretek vele lenni de az egyik haverja és annak barátnője jóban van a barátom exével. Amikor ők is ott vannak sokat szóba kerül a csaj ami engem nagyon idegesít de ha ez nem lenne elég nagyon szép lányról van szó.... :/ a barátom nem tudta őt elengedni mert mikor szakítottak egy idő után megint kikötöttek egymás mellett. Meg mikor beszélnek akkor annak az a vége hogy újra össze jönnek. Most egy ideje nem tartja a párom az exével a kapcsolatot meg mikor beszélnek akkor két perc múlva már veszekednek is. Viszont én két hete hallottam ahogy a barátom hiányolta a csajt a haverjának, de eközben meg mondogatja nekem hogy mennyire szeret. Mániákusan rettegek attól, hogy az exével megint elkezd majd beszélni mert a barátom eddig kevés lányhoz volt hűséges (köztük ahhoz a csajhoz) és azzal a lánnyal csalta már meg egy barátnőjét. A csajnak nincs most pasija ezért is félek annyira. Ti mit tennétek a helyemben? Hogy iktassam ki az életéből az exet?

2016. júl. 25. 13:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat több pontban is hibás. Miért erőlteted? Én elhiszem, hogy nagyon rossz lesz nélküle, de így csak meg fog bántani. Nem a lány hibája, hogy a barátod még mindig őt szereti.
2016. júl. 25. 19:37
 12/31 anonim válasza:
100%
Likvidáld az élők közül. No girl, no problem. ;)
2016. júl. 26. 12:44
 13/31 A kérdező kommentje:
Ez az ötlet tetszik kedves utolsó :D
2016. júl. 26. 17:06
 14/31 anonim ***** válasza:
Ez azért sokat elárul rólad...
2016. júl. 26. 17:10
 15/31 A kérdező kommentje:
Ezt kajakra nem hiszem el.... Feltettem egy kérdést, segítséget várnék erre ti engem támadtok. Elmondtam miért utálom ezt a ringyót elmondtam hogy mi történt már korábban sokszor de ti ahelyett hogy nekem segítenének őt véditek. Mi ez a nő egy boszorkány? Mindig mikor mesélek róla valakinek vagy megmutatom hogy néz ki szimpatizálni kezdenek vele vagy a fiúk esetében a farkukra kezdenek hallgatni. Most rólam van szó, nekem segítsetek. Természetesen nem kinyírni akarom csak a barátom közeléből akarom eltüntetni mert ugyan most nem beszélnek de néhány hónap múlva fognak és akkor a kapcsolatom is veszélybe fog kerülni. És ki miatt? Hát amiatt a szajha miatt....
2016. júl. 26. 17:48
 16/31 anonim ***** válasza:
Nem megbántani akarlak de véletlenül nincs valami agyi bajod? Ne élj már az ex árnyékában. A párod most veled van ne stresszelj. Ha meg ez tönkre tesz ,dobd ki a pasit mert annyit nem ér hidd el nekem. De mostmár a korodra azért kíváncsi lennék. Biztos fiatal vagy leszel még szerelmes.
2016. júl. 26. 17:56
 17/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok azért agyi beteg mert féltékeny vagyok kössz a feltételezést. Nem fogom a pasim kidobni! És 18 éves vagyok.
2016. júl. 26. 18:24
 18/31 anonim válasza:

12/17

Vele kéne megbeszélned ezeket a dolgokat, próbáld meg neki elmondani, hogy bánt téged ez az egész. Ha meg nem tudja megérteni, hogy félsz a helyzettől, akkor nincs sok értelme. Remélem meg tudjátok oldani. ;)

2016. júl. 27. 10:53
 19/31 anonim válasza:
De ha nem tudod megbeszélni, szólj, van ásom.
2016. júl. 27. 10:56
 20/31 anonim ***** válasza:
68%

Fuj en is utalom az ilyen lanyokat.. es ezt most mindenkitol kerdezem aki a kerdezot cseszteti es vedi azta csajt.. ugye a kerdezo leirta hogy a fiu a lannyal megcsalta a regi baratnojet... de itt aza problema hogy az ex baratnonek hogy volt pofaja ahhoz hogy ujra a fiuval legyen mikor nyilvan tudhatta hogy a fiunak baratnoje van ?!... egy normalis lanynak nincs gyomra egy olyan fiuval lenni akinek van baratnoje..

Kerdezo, figyu szerintem nem tudsz mit csinalni mert ha esetleg irnal vagy beszelnel a lannyal abbol te jonnel ki rosszul es a baratod szemeben is egy feltekeny liba lennel... az ilyen lanyokkal sajnos semmit nem lehet csinalni nincs meg bennuk a tartas hogy ne kezdjenek ki egy fiuval akinek van baratnoje...

Ha bant hogy rola beszelnek a baratjai akkor nyugodtan mond meg hogy szamodra kellemetlen eza tema. Vagy jelezd hogy ne a jelenletetben istenitsek a lanyt..

2016. júl. 28. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!