Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy tudassam egy lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudassam egy lánnyal hogy gáz a szőrös keze?

Figyelt kérdés
Nemrég találkoztunk először és szőrösebb mint az enyém xd de nem akarom megbántani mert amugy aranyos és csinos csaj..hogyan tudnék utalást tenni úgy hogy ne bántsam meg?

2016. júl. 22. 18:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még várj vele. És nem gáz, hanem azt mondjad neki, maximum hogy téged zavar. De nem ilyeneken kellene fennakadnod.
2016. júl. 22. 18:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Most jó lenne tudni, hogy tényleg nagyon durván szőrös-e vagy csak te gondolod annak. Mert mindenkinek szőrös valamennyire, a lányoknak is. Csak általában pihés és világos, vagy ha nem is teljesen világos, de nyáron kivilágosodik.

Szerintem semmiképp ne mondd neki. Biztosan ő is látja és tudja, hogy milyen a karja.

Majd ha már jobban ismered, akkor tudni fogod, hogy hogyan mondd neki úgy, hogy ne bántódjon meg. Talán majd rá is kérdez.

2016. júl. 22. 18:52
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
mi közöd van a kezéhez? mért kellene te tudasd ezt vele? ha Őt nem zavarja, akkor téged miért? Nehogy már az legyen, hogy szégyenbe hozod, mert te a friss ismeretségből jössz, és megmondod neki. mi az, hogy gáz? neked gáz? akkor ne mutatkozz vele, hagyd békn... neki gáz? azért annyir nem gáz neki sem mert olyan, ahogy ő akarja.
2016. júl. 22. 18:53
 4/12 anonim válasza:

Szia én lány vagyokés nekem is szőrösebb a kezem mint a barátomé, őt ez nem zavarja néha viccesen megjegyzi, de ha ez zavarná akkor régen rossz lenne a kapcsolatunknak.

17L

2016. júl. 22. 19:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó lányhoz..ez téged nem zavar?vagy nem érzed cikinek? Mert nemtudom,nekem az alap ápoltsághoz tartozna ha lány lennék hogy lekapom legalább ahol látszik..de lehet hogy rosszul gondolom?! Akkor ne szóljak azt javasoljatok😊
2016. júl. 22. 19:40
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Elsőre találkoztatok. Mit gondolsz és ezt úgy általánosságban kérdezem. A mai fiúk mit gondolnak magukról? Egyszer találkoznaka csajjal és már ugráljanak azért hogy neki megfeleljen? Mire olyan beképzeltek? Egyszer találkoztál vele milyen jogon várod el hogy azonnal hasra essen előtted. Bunkó vagy. Bocsi de ez az igazság.
2016. júl. 22. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
van aki szőkíti, vagy gyantázza. de ha erős a szőre bozasztóan nagyon nagyon fáj. borotválni eszébe se jusson senkinek.
2016. júl. 22. 19:47
 8/12 anonim válasza:

4. vagyok

Nem örülök neki hogy szőrös a kezem, de minden módszert kipróbáltam és valamiért egyik sem vált be. a barátomat nem zavarja, ezért aztán miért küszködjek vele.

2016. júl. 22. 19:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,hasznos volt.Nem hiszem hogy bunkó lennék azért mert megkérdeztem itt..ha neki mondtam volna egyenesen akkor lettem volna inkább az 😃 de Köszi mindenkinek😚
2016. júl. 22. 19:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőmnek a lába szőrös. Nem zavar egyáltalán. Nem durván szőrös a lába, mint mondjuk az enyém. Tudom, hogy ha mondjuk kezdene vele valamit, akkor még rosszabb lenne. Elfogadom így ahogy van, aztán kész.
2016. júl. 22. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!