Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csúnya dolog lenne vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya dolog lenne vagy elfogadható?

Figyelt kérdés

Van egy barátom háromnegyed éve. Van egy volt nője, és szoktak találkozni, de nekem nem mondott erről semmit. Ha én elmennék egy fiúhoz, akivel jokat tudunk beszélgetni, és ott aludnék nála az baj lenne?

Meddig elfogadható?

Megbeszéltük, hogy semmi nem lesz.

2016. júl. 21. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:
énis ott aludtam a legjobb fiúbarátomnál és hát nem tudtunk nem csinálni semmit..(ne szexre gondoljatok)mondjuk nekem nem volt barátom de akivel szerettk egymást azzal már nem is tartom a kapcsolatot mert a fiúbarátommal vagyok együtt..
2016. júl. 21. 00:51
 2/5 anonim válasza:
100%
+- 1 ótvar r|banc már nem oszt nem szoroz, csináljad csak nyugodtan!
2016. júl. 21. 07:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ha ismernél nem ezt írnád ;) mellesleg az nem számít semennyit, hogy titokban találkozgat az ex csajával? :o

2016. júl. 21. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
És ő ott alszik nála? Nem lenne elég ha csak te is találkoznál vele?
2016. júl. 21. 11:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem, illetve arra még nem jöttem rá.

Végülis nekem elég annyi is, hogy találkozunk.

2016. júl. 21. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!