Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kinek milyen volt az első...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen volt az első alkalom?

Figyelt kérdés
Mik voltak a tapasztalataitok amikor először voltatok fiúval/lánnyal? A lánynak minden esetben fáj? Mondjuk ha nagyon fel van izgulva akkor lehetséges hogy elélvezzen már először is?

2016. júl. 20. 23:54
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

Szia! :) Alltalaban igen faj az elso, es nem nagyon fog elmenni! :)

Igazabol idelye sem lesz ra mivel ha a fiunak is az elso par lokes utan el fog menni! (Persze vannak kivetelek ez nem torvenyszeru de alltalaban ez szokott lenni)! Pl en azok koze tartoztam aki nem is verzett es kicsit sem fajt!!! De nalunk is az a helyzet volt hogy a baratom is szuz volt es kb 5-6 mp utan el ment!

De igy is nagyon jo volt! :)

Sok sikert nektek :))

2016. júl. 21. 00:03
 2/2 anonim ***** válasza:
31%
Ö b...tt meg engem, nem én öt... 😭😭
2016. júl. 21. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!