Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most fogok vele először...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fogok vele először lefeküdni, mit tegyek hogy felejthetetlen legyen neki?

Figyelt kérdés
17/L a barátom 18 éves és még szűz,fél éve vagyunk együtt és most tervezzük az első együtt létünket és nagyon izgulok mert semmi tapasztalatom nincs,igaz nem vagyok szűz de csak 3szor feküdtem le anno a volt barátommal igy kb semmit sem tudok hogy mit hogy kéne,főleg hogy ő szűz és azt akarom hogy jó emlékei legyenek az első együttlétünkről.Volt már orál mind a kettőnk felére .Nem szeretnék semmit sem elrontani és félek hogy nála is fájni fog mint az exemnél.Mit csináljuk előjátéknak? Mivel neki az első kb meddig fogja bírni? Óvszerrel akarjuk ez alap.:) Bár én szivem szerint már most szednék fogamzás gátlót mert nagyon elővigyázatos vagyok ilye téren,félek hogy nehogy legyen gyerek vagy bármi féle esetleges fertőzés.!Szerintetek mit élvezne a legjobban ? Esetleg csinálhatnánk 2szer is,vagy nem birná így elsőre? Normális válaszokat légyszi,mert szerintem én is elég normálisan tettem fel a kérdést!:)

2016. júl. 9. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Nos először is az, hogy egy fiúnak fájjon a szex, az nem normális, lányoknál inkább. Valószínűleg a volt barátodnak valami fitymaszűkülete lehetett, azért fájhatott neki. Másodszor pedig, ha a barátod nem bírja sokáig első alkalommal az normális, és ha emiatt ő szégyellné magát, te nyugtasd meg, hogy ezzel nincs gond és szereted, később tovább fogja bírni. Meg még ott a nyelve, ujjai, azzal téged is kielégíthet. Ha bírja, akkor mehet a második menet is, de ezt majd látni fogjátok. Előjátéknak meg úgy mindent, ami jól esik; neki álljon fel, bár szerintem ezzel nem lesz gond, ha eddig se volt (bár ki tudja?(, te pedig nedvesedj be, tágulj ki.

18F

2016. júl. 9. 11:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Jajj félre ertetted az egyik sort.(vagy én irtam le nen érthetően) Nekem fájt :D de még a harmadik alkalom is a volt barátommal :/ és a mostani barátom mikor ujjazott az is fájt egyedül ha nyelvel próbálkozik az nem fáj.Nem tudom h ez normális e vagy kedzjek el aggódni :S
2016. júl. 9. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem normális, mert alapjáraton ez az élvezetről szól. Biztos durván, túl hamar csinálták, nem voltál elég nedves. Legyen rövid a körmük és tiszta a kezük, esetleg a konkrét ujjazás előtt több legyen a petting, előbb nyalással kezdje, ilyesmi.
2016. júl. 9. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Előtte $zopd le, hogy tovább bírja. Nyeld le, dícsérd meg, hogy milyen finom. Utána fel$zopod és mondjuk lovagló pózban beleülsz (ha izgul és kicsit konyul, ebben a pózban könnyű a behatolás).
2016. júl. 9. 19:06
 5/5 anonim válasza:

A fájdalommal kapcsolatban én csak azt tudom mondani, hogy 1,5 éve élek aktív szexuális életet, és nekem mégis minden egyes alkalommal fáj egy picit a behatolás. Voltam nőgyógyásznál, és azt mondta hogy ez teljesen normális, egyszerűen szűk a hüvelyem, és a párom is úgymond "jól el van látva". :)

De én csak azt tudom tanácsolni, hogy ha közben nem fáj állandóan, és jól érzed magad szex közben, akkor azt a kis fájdalmat könnyen elfelejted. :)

2016. júl. 9. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!