Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan személy, akivel nagyon jó/felejthetetlen volt a szex mindig? Mitől volt jó? (Fejtsétek ki tabuk nélkül) 23L
Hat volt most egy szexkapcsolatom es en beleszerettem az illetobe :D
De vele fuu nagyon jo volt.Elveztem minden percet..igazabol nem tudom megmagyarazni h miert csak jo volt vele.
Talan mert mindketten nyitottak.voltunk a dolgokra es nem felt ezt meg azt kerni mert nem iteltem el miatta
Nagyon beinditott azzal hogy olyan perverz volt mint en.
Vele mindenbe belementem volna.
20/L
Igen, volt.
Azért volt jó, mert nagyon nyitott volt, vad, merész, és megvolt a képessége, hogy sok szerepet tudott élvezni, sokféleképpen lehetett vele szeretkezni. Szerelmes is voltam belé persze, és ő volt az első nő az életemben szóval ez is rátett egy lapáttal.
Igen.
Abszolút játékos volt, igényelte, hogy irányítsak, máskor ő akart, buja volt az ágyban, változatos, ügyes technikája volt, jó visszajelzéseket is adott, spontán volt, tüzes. Perverz volt egészséges határokig, nem ilyen kaka-pisire gondolok. A lényeg, hogy itt is egy rugóra járjon az agyatok.
Nem tudom, hogy egyes válaszokat ki húz le 0 %-ra, de nem kéne.
Mindent érdeklődéssel olvastam.
Jöhetnek még :)
Nekem soha nem volt ilyen. Sok csaj megdugtam, de nem tudnék köztük semmi jellegzetes különbséget kiemelni.
A legtöbbjére nem is emlékszem, még foszlányokra sem..
Mondjuk volt egy milf, kb 40, akit 25 éves koromban dugtam egy ideig a munkahelyén reggelente. Neki előttem csak a férje volt, szóval jó volt, hogy én vagyok a tapasztaltabb és szinte mindenbe bevezettem elég komolyan tágítva(hehe) a határait.
Ő jó emlék nagyon. Imádtam, amikor először nyelt... éreztem rajta, hogy ez még egy gyakorlott gyomornak is sok lenne, de nagyon odatette magát :)
Cuki nő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!