Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsalt (ex? ) barátnőm, ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt (ex? ) barátnőm, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

1 hónapja jöttünk össze, két és fél éves kapcsolatát hagyta ott miattam.. legalábbis én így tudtam. ^^

Elviekben szakítottak, mondta, hogy jóba maradtak, és néha találkoznak, mert barátként még kötődik az exéhez.

Tegnapelőtt elmentünk egyik haverunkkal és vele. Délután közölte, hogy 9-re egyik helyre el kell mennie, mert az apja ott veszi fel kocsival és viszi haza.. mondtuk, hogy elkísérjük, hogy ne menjen egyedül a sötétben...

Győzködött, hogy ne tegyük. Később valaki hívta telefonon, azt mondta az apja, hogy nem megoldható, menjen az egyik helyi szórakozóhelyre, mert ott várja munkatársa, és majd ő elviszi...

Elindultunk, hívta valaki, férfi hang.. egymásra nézünk haverommal, mert teljesen olyan hangja volt, mint exének. Megkérdeztem ki volt, azt mondta az anyja...

50 méterre a szórakozóhelytől mondta, hogy itt köszönjünk el, mert lehet bent van exe, mivel oda szoktak járni inni a haverjaival. xDDD

Elköszöntem (flegmán), majd mikor láttam, hogy bement odamentünk az ablakhoz.. éppen ölelte. Nice...

Később voltak történések azon az estén, amikről inkább nem beszélnék..

Kiderült, hogy csókolóztak is egyszer, amit elvileg megbánt.. nem úgy hallottam.. szívemnek hívta a csávót..

Azóta sír nekem, hogy hogy megbánta.. hogy mindent elszúr az életben.. csak engem tudott idáig igazán szeretni stb..

Nem tudok neki hinni, tényleg szerettem.. ő meg át....tt..

Ti mit tennétek? Adnátok még egy esélyt neki, vagy hagyjam, és éljek remeteéletet?

2016. júl. 20. 13:11
1 2
 11/12 anonim válasza:
70%

Téged nem is érdekelnek a válaszok.

Gyerek vagy, szal igen, maradj vele.

2016. júl. 20. 14:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Dehogynem érdekelnek, honnan vetted, hogy nem?

Egy olyan válaszra vártam igazából, ami valamit megmozgat benne, és kiutat nyerek... ez nem azt jelenti, hogy nem érdekelnek.

2016. júl. 20. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!