Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek megcsalt a barátnő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalt a barátnőm? (többi lent)

Figyelt kérdés

Először is , kezdjük ott hogy távkapcsolatban élünk, már több mint másfél éve. 1 éve járunk. Minden hónapban 1x találkozunk, van mikor 2 havonta 1x. Tavaly szeptembertől kezdtünk el úgy találkozgatni, hogy mindig ott alszok nála. 1 hétvégét ott szoktam lenni. Szeptembertől van az, hogy van szex is. Szóval szeptemberbe vettem el a szüzességét a csajnak. Azóta minden hónapba van szex.

Olyan dolgok történtek szeptembertől, amire azt hiszem hogy megcsalt. Pl. Ott lent volt neki egy fertőzés. De, nem miattam, mert akkor kapta el amikor nem is voltunk együtt. De, szerintem az olyan fertőzés volt, amit csak szex kapcsán lehet elkapni. Valamikor februárba volt ez. Ez az egyik ok, amiért azt hiszem hogy megcsal. A másik az hogy azt kezdem észre venni, hogy leszar. Nem törődik velem, amikor mondok neki valamit, soha nem hallgat végig, mindig csak az van, amit ő akar. Leszarja amit mondok neki, és 2 alkalommal volt már olyan, hogy "idegességből" azt mondta nekem , hogy van valakije. Szóval nem tudom hogy mit higgyek. Szerintetek ? Nektek volt már valami hasonló dolog ?

L/18

F/17

2016. jún. 14. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Csodálkoznál? Havonta, kéthavonta találkoztok? Az is csoda, hogy másfél évig működött így egy kapcsolat.
2016. jún. 14. 21:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor megcsalt?
2016. jún. 14. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet biztos választ adni. Azt tudom, hogy sokáig így nem megy, tehát én még azon sem csodálkoznék.
2016. jún. 14. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Tobbet ossze nem fekudnek valakivel aki osszeszedett valamit es nem tolem.... ez nem is biztonsagos o.o

Egyebkent 100%-ra nem lehet megmondani, ezt csak o meg az esetleges masik tudja.

De ha olyasmit mond hogy van valakije arra nincs mentseg, meg akkor sem ha ideges. Ha ideges vagyok valakire lehulyezem es kesz.

En a helyedben akkor is otthagynam ha nem is lenne senkije, ne szorakozhasson. Ez hasonlit az erzelmi zsarolasra.

18l

2016. jún. 14. 21:19
 5/6 A kérdező kommentje:
De akkor az tuti hogy mástól szedte össze azt a fertőzést ?
2016. jún. 14. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Most komolyan... meg sem kerdezted tole hogy mi az?

Szerintem ilyenkor az elso hogy irany a nodoki es papirral igazolja hogy mi van.

Sot, a helyedben en is elmennek valahova ellenoriztetni hogy nem szedtel-e ossze tole valami kis aranyosat.

Mas dolgok is lehetnek, pl felfazas vagy valami bakterium, ezerfele... nem veletlen van nogyogyasz. Es epp ezert ha ilyesmi van akkor vissza kell suoritani az osztonoket, es megkerdezni egy orvost.

2016. jún. 14. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!