Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap elött smároltam egy fiúval egy bulin. Bejelöltem facen, vissza is jelölte de nem ír rám . Szerintetek írjak én rá?
Figyelt kérdés
Pedig nagyon tetszik. :(2016. júl. 17. 11:35
11/22 anonim válasza:
De...Nem gondolod,hogy ha akarna tőled valamit,akkor keresne?? Tuti rohadtul nem érdekled,amúgy. Ha bármi is megfogta volna benned,akkor már rég írt volna neked. Sőt,ő jelölt volna facebookon. De hát hajrá, azért sok sikert. Talán mégse lesz igazam.
12/22 anonim válasza:
"Tegnap elött smároltam egy fiúval egy bulin."
Már ez alapján a mondatod alapján is találni nálad soooooookkkal-sokkal jobb lányokat is.
13/22 A kérdező kommentje:
Aha. mert megismertel ebböl az egy mondatból. és amúgy sztem meg se tudta jegyezni a nevemet mivel külföldön élek és hosszú nevem van. ja és elég uunaktív ffacen mert tegnap óta nem vlt online. lehet a telómra írt de mivel azt még két hétig nem lesz megjavítva megszívtam :(
2016. júl. 17. 15:15
14/22 anonim válasza:
Szerintem csak kikapcsolta neked a chatet. Megkérdezhetem hány éves vagy?
15/22 anonim válasza:
Hát hajrá... De szerintem nem tetszel neki. Vagy nem te kellesz neki.
16/22 A kérdező kommentje:
Aha.. amúgy mindenki rosszul tippelt mert most találkozunk. már amúgy régebben is feltűnt már h a gyakorin elég sok asszociális bunk0 akad, de ez most meglepett és rohdst szrul éreztem magam emiatt. egyéként 15 vagyok
2016. júl. 18. 18:12
18/22 anonim válasza:
#16: Mert aki negatív választ ír, az csak aszociális (akarod mondani antiszociális) bunkó lehet, ugye?
Köszi,de nem vagyok ilyen. De inkább ilyen lennék, mint egy olyan lány, aki 15 évesen buliban csókolózgat. Köszönöm,én ennél sokkal jobb vagyok.
19/22 anonim válasza:
15 évesen random pasival smárolsz? Anyuci és apuci ehez mit szólt? Remélem addig pofoznak míg el nem ájulsz :)
20/22 anonim válasza:
És akkor miért teszel fel kérdést,ha sok a bunkó? :) Oldd meg egyedül a problémáidat,és nem lesz bajod a "bunkókkal" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!